Magasinet M!

Sex i det fri

Sådan!Sex i det fri

3 gode tips

Sommeren er over os, og alt det solskin går jo lige i underbukserne på begge køn. Her får du ni gode tips til de ultimative dos and don'ts når det gælder sex i det fri.

1: Vælg stedet med omhu og omtanke. Selvfølgelig er det pirrende, at der måske kommer nogen forbi, men en børnehave på skovtur skal altså have lov at se på mariehøner og myretuer i fred. Så væk fra de mest befærdede stier og ind mellem buske og træer, hvor I kan være i fred. Måske kommer der en vildfaren orienteringsløber forbi, men så kan de sgu bare lære at bruge det kompas!

2: Undersøg skovbunden inden I lægger jer. Også selvom I har et tæppe med. Arrige skovmyrer eller skovflåter er ikke særlig rare gæster i en trekant.

3: "Sex on the Beach" er en klassiker, men pas på med at gøre det direkte i sandet. Sand i skoene er irriterende. Sand i intime revner og sprækker er downright vanvidsfremkaldende.

Flere tips på næste side

Flere gode tips

4: Sex i det fri kan med fordel udøves i stående stillinger. Så er det også nemmere og hurtigere at komme ud af en kompromitterende situation.

5: Kjole eller nederdel til hende og et par bukser eller shorts med elastik i linningen til dig er klart at foretrække. Nemt at få af og hurtigt at få på igen, hvis situationen kræver det.

6: Pas på solen. Forbrændte balder svier fælt.

Flere tips på næste side

Endnu flere gode tips

7: Det er ikke for sjov, vi siger det der med at I skal gå afsides. Er I rigtig uheldige bliver I opdaget af nogen, der melder jer til politiet for blufærdighedskrænkelse. I de fleste tilfælde slipper man dog med en bøde, men i følge loven kan man straffes med fængsel i op til 4 år. Men så er vi altså også ude i noget med analfistfucking på parkeringspladsen foran Legoland...

8: Solskin gør os gladere og mere lune i trussen. Det ved de fleste vist. Det skyldes at der i solens stråler findes en masse stoffer, som gør os mindre søvnige, giver mere energi og som aktiverer vores hormonsystem. Så det er altså ikke kun varmen og de iskolde fadøl, der gør det.

9: Et godt sted at have sex i det fri er for eksempel en lysning i en skov, gerne omgivet af buske. Eller gå en tur ud på marken og hyg jer - men hold jer fra rapsmarken, da det er nogle klistrede planter. Offentlige parker i byen er også fristende, men vent til efter mørkets frembrud, og forbered jer på kratluskere, der vil have et glimt af varerne.

God sommer derude! 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce