Magasinet M!

Sex på ferien

Womans læsere laver meget andet end at gå på museum og købe souvenirs, når de er på ferie!Sex på ferien

84 % AF PIGERNE HAR HAFT SEX PÅ FERIEN
"Varmen, drinks, pigesnak og lækre, letpåklædte mænd. Det går lige i trussen, så mon ikke de fleste af os har prøvet sex med en one-nighter eller ferie-flirt! Jeg har i hvert fald haft hed sex med en spanier forrige sommer."
"Der findes ikke noget mere ophidsende end halvnøgne trænede mænd, sol og drinks. Så er vi godt kørende."
"Jeg knaldede engang med en ferie flirt på et toilet på et diskotek. Det har jeg aldrig gjort før, og jeg tror helt klart, varmen og det manglende tøj steg mig til hovedet."
"Jeg var på jordomrejse og målet var en fyr på hvert kontinent. Det blev selvfølgelig opfyldt!"
"Når man er på ferie, kan man tillade sig at gøre, hvad man vil. Man vil formentlig aldrig se personen igen, hvis det er et engangsknald."
"På en tøseferie i Alanya blev en veninde og jeg låst ude af hende, vi boede på værelse med, efter en meget vild bytur. Vi ender på et andet hotelværelse med to danske fyre. Gad vide, hvad der så skete i den dobbeltseng..."
"Jeg er altid afsted med de gamle grånisser og sover i stuen.."

41 % AF PIGERNE ER "BILLIGERE", NÅR DE ER I UDLANDET
"Det tror jeg ikke. Jeg er ikke så meget til one night stands, så det bliver sjældent til mere sex i udlandet, end det ville gøre herhjemme. Men måske på festivaller..."
"Ja! Jeg tror, det har noget at gøre med, at det er så dejligt uforpligtende. Især hvis det er en fra et andet land. Man ved man ALDRIG ser personen igen. Hjemme i Danmark begynder man at spekulere på, om det er en, man har lyst til at se igen, og så begynder hele det der spil, som kan være ufattelig trættende..."
"Nej, det synes jeg bestemt ikke. Er lysten der, så er lysten der, men man skal sgu også gøre sig fortjent til at få et stykke. Det er ikke fordi, jeg bare hiver en med hjem."
"Der er bare noget frækt ved ikke at skulle se hinanden igen. Man er bare vildere på en ferie."
"Jeg vil ikke mene, jeg er billigere, men er måske bare mere tilbøjelig. For hvad der sker på ferien, bliver der!"
"Når jeg er på Roskilde Festival er jeg ligeglad. Der handler det om at have det sjovt og leve i nuet, og hvis der pludselig er flirt i luften, så hiver jeg ham gerne med hjem i teltet."
"Solen og de kolde drinks gør bare noget ved mig. Desuden møder jeg ikke fyren igen i Fakta næste uge."

53 % AF PIGERNE ER FRISKE PÅ AT PRØVE TING PÅ FERIEN, SOM DE ALDRIG VILLE PRØVE I DANMARK
"I princippet ikke. Men i realiteten har jeg nok haft en del mere sex på stranden i udlandet end herhjemme."
"Sex på offentlige steder, fordi chancen for at blive opdaget af nogen, man kender, er meget lille."
"Umiddelbart vil jeg ikke overskride en grænse, som jeg heller ikke vil overskride i Danmark.Dog tror jeg måske ikke, jeg ville være ligeså tilbageholdende med offentligt sex, da man formentlig ikke kender dem, man bliver opdaget af, hvis det skulle ske."
"Grovkysse med den komplet fremmede tjener på toilettet på den lokale restaurant, alt imens min familie sad og nød forretten."
"Ser man ikke gutten igen, kan man jo godt få prøvet nogle ting af, som man ikke lige ville gøre med svigermors drøm derhjemme."
"Både ja og nej. Jeg har engang haft en spontan trekant på en backpacker-ferie i Caribien, fordi min scoring delte værelse på et hostel med en kvinde, som først bare så på, men så kom jeg til at invitere hende med. Situationen var nok bare ikke opstået naturligt derhjemme."
"Jeg er villig til at prøve mange ting herhjemme i Danmark, så hvis det er noget, jeg ikke vil herhjemme, så kan jeg heller ikke forestille mig, at jeg vil i udlandet."

ANNONCE
Del

Seneste nyt