Magasinet M!

Sex uden snork

Denice pifter din massage-teknik opSex uden snork
Hej M!

Jeg har lidt problemer med jeres tip. I siger, at piger kan lide massage. Nu har jeg givet min kæreste fuldkropsmassage et par gange, men hun bliver så afslappet af det, at hun ikke orker at have sex. Hvad sker der lige der?!? Og så har jeg prøvet at holde i længere tid (ti minutter uden stop). Så fik jeg ikke mere sex dén weekend... Hjælp, tak!

Nick Jørgensen

Kære Nick

Jeg er overbevist om at de fleste kan lide massage... og nogle meget mere end andre selvfølgelig! Men jeg kan sgu godt forstå du skriver hjælp... jeg tror også, at jeg ville rive mig i håret, hvis jeg var dig ;-)

Har du prøvet at lade være at give en fuldkropsmassage? Har du prøvet bare at give en lille nakke/skulder massage, noget der nærmer sig nusseri og ikke rent faktisk massage? Måske skulle du i stedet koncentrere dig om at massere nogle intime områder lidt mere, i stedet for at give hende med albuer og tommelfingre på kroppen. Det skal jo gerne være et forspil, der leder til den "rigtige kamp" senere, ik'? ;-)

En ide ville måske være at blande det lidt, så hun ikke når at komme til "GAAB jeg er træt"-stadiet? Intim massage og almindelig massage har meget lidt til fælles.

Alternativt kunne I måske massere lidt om aftenen og gemme sexen til om morgenen? Hvem kan ikke lide et frækt lille morgenput...? ;-)

Under alle omstændigheder er den, der kender årsagen til de her problemer bedst nok din kæreste, derfor vil hun uden tvivl være den bedste at spørge. Måske kan det være svært, at få det formuleret, men gør dig selv den tjeneste, for måske er hun rent faktisk slet ikke klar over, at du synes, at det er et problem?

Og for god ordens skyld: Personligt kender jeg ikke så meget til det der piger, der holder igen på sexen, der har jeg virkelig ærligt ikke nogen erfaring. Det er aldrig mig der ikke vil -hehe ;-) 

Håber du kan bruge det til lidt ;-)

Knus Denice K
ClubDenice.dk

Har du spørgsmål til Denice om sex, så skriv ind til Denice@benjamin.dk

Har du spørgsmål til Denice, der ikke har noget med sexbrevkassen at gøre, kan du skrive til hende direkte via Clubdenice.dk

ANNONCE
Del

Seneste nyt