Magasinet M!

Sexblogger fortæller: Her er myterne om analsex

Missgrey afliver alle myter om analsex og smider en god omgang tips oveniDenne artikel er bragt i samarbejde med Missgrey.dk - her får du et unikt indblik i sexlivet hos forskellige, kvindelige sexbloggere. Bliv klogere på, hvad kvinderne tænker om blowjobs, sexstillinger og dine mange sjove forslag i sengen.
 
Går du også og overvejer at prøve analsex? En tur i baghaven? Og har du masser af ubesvarede og lettere akavede spørgsmål omkring det? Ja? Så afliver jeg nu alle myter om analsex - og oveni smider jeg en god omgang tips i din retning.
ANNONCE
Myte nummer 1: Ringmusklen sprænger ved analsex

Okay, det er måske en smule overdrevet, men rigtig mange spekulerer faktisk på, om det kan lade sig gøre at gennemføre en omgang i nummer 2, hvis manden er et stykke over den normale størrelse. Min kæreste er selv et stykke over middel, når det kommer til tykkelsen (som er det gældende her).

Ringmusklen kan springe, men kun hvis det går virkelig voldsomt for sig, eller hvis modtageren er enormt anspændt under akten. Så nøgleordet her er altså afslapning og så en stor del smørelse – altså glidecreme.

ANNONCE

Myte nummer 2: Spørgsmålet om afføring

Vi kan ikke undgå det faktum, at der er en risiko for, at der kan ske ”uheld” ved bagdøren. Indtil for noget tid siden ville jeg hårdnakket have påstået, at der meget sjældent sker disse uheld; jeg havde nemlig aldrig oplevet det selv. Sidste gang, jeg havde analsex, var min oplevelse dog en anden. Vi endte med at have en del afføring ud over det hele. Ikke den fedeste oplevelse, men jeg skulle have lyttet til min egen krop, som sagde, at det nok ikke var en smart idé lige den dag. Nøgleordet her er at undgå analsex, hvis du føler, at du skal på toilettet, har spist for meget, har en underlig fornemmelse med maven eller lige har været på toilettet. Hvis du vil eliminere alle chancer for, at der kan ske uheld, så invester i en numseskylder og skyld numsen først. Her kan analskylning være at foretrække.

Læs også: Her er den ultimative guide til bedre analsex

ANNONCE

Myte nummer 3: Det er en god idé, at han kommer i din numse

Hertil er svaret ret nemt - NEJ. Den værste oplevelse, jeg har haft med analsex, var, da min ekskæreste kom oppe i numsen på mig uden kondom. Jeg var ikke i stand til at presse det ud, og det løb langsomt ud resten af dagen. Her kan jeg virkelig anbefale, at man holder sig til levering et andet sted eller bruger et kondom.

ANNONCE

Myte nummer 4: Analsex kan kun foregå langsomt

Det er vigtigt, at I sørger for at starte langsomt ud, ja, men efterhånden som I bliver mere vant med aktivering i bagdøren, kan I begynde at arbejde et tempo på. Sørg altid for en god opvarmning først, og med en god klat glidecreme kan I sagtens tage en heftig doggy i højt tempo. En god idé er dog at sørge for, at dillermanden ikke kommer for langt op i numsen, ellers øger I risikoen for uheld.

ANNONCE

Myte nummer 5: Analsex giver dig ikke orgasmer

Personligt har jeg selv opnået en orgasme via analsex, og jeg har hørt om mange, der får meget voldsomme orgasmer af analsex. Hvis I dyrker analsex i en doggy, har du rig mulighed for at smutte en finger ned mellem benene på klitten for ekstra stimulering. En orgasme ved analsex er en ret speciel følelse, som helt sikkert er værd at jagte.

ANNONCE

Med al den viden så er det bare ud og pumpe i nogle numser, så længe lysten er der.

Much Love

Miss Vanilla

Ønsker du at få flere sextips og gode råd til parforholdet så tilmeld dig nyhedsbrevet fra Missgrey.dk – du skal bare klikke her – (ved signup til nyhedsbrev får du en gratis e-bog om analsex for nybegyndere).

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE