Magasinet M!

Sikker orgasme

Invader de fire punkter, der garanterer at tøsebarnet opnår orgasme

Sikker orgasme

Der er mange erogene zoner fordelt ud over kroppen, der alle er med til at gøre sex ekstra lækkert. Her er fire afsindigt vigtige punkter på tøsebarnet, der virkelig får hende op at ringe. De fire gyldne punkter er:

Klitoris

Klitoris eller klitten er formodentligt det bedst kendte luksus-sted på kvindekroppen. Den ligger i øverste ende af de ydre kønsorganer, hvor de indre skamlæber mødes. Den synlige del af g-punktet er den lille runde kerne, der minder om en ært eller en perle, og som svarer til det mandlige penis-hoved (i meget mindre udgave). Klitten er det mest følsomme sted på kvindekroppen og derfor normalt dækket af en lille beskyttelseskappe. Du kan stimulere klitten med både finger, tunge, din pjevert eller hvad du nu kan finde på, men pas på, for den er altså følsom, så du skal føle dig frem. Bløde, runde bevægelser, der stimulerer klitten og de indre og ydre kønslæber er et hit. Mange kvinder, der ikke opnår orgasme ved almindeligt samleje, kan opnå det ved at du stimulerer klitten.

U-punktet

U-punktet er et af de "nyere" gyldne punkter som ihærdige sex-forskere har opdaget: U-punktet er et følsomt område, som du kan finde lige på ydersiden af indgangen til urinrøret. Det findes ovenover og på siderne af urinrøret, men ikke nedenunder. Hvis du berører U-punktet nænsomt med en finger, din tunge eller hovedet på kalorius kan det give en kraftig seksuel reaktion. Kraftig seksuel reaktion = bonus!

G-punktet

G-punktet, Grafenberg-punktet eller gudinde-punktet, som det også kaldes, er et lille følsomt område, der befinder sig ca. 5-8 cm oppe på indersiden af skeden. Området kunne dog lige så godt kaldes guld-punktet, for det bliver ikke bedre på den seksuelle skala. Hvis du stikker en finger op (hvilket kan anbefales, hvis hun er klar), så føles g-punktet som et nubret område. G-punktet udvider sig ved din berøring og vil derfor blive mere tydelig, jo mere og mere, du stimulerer hende. G-punktet er ikke så sårbart som f.eks. klitten, så derfor kan du godt bruge lidt mere kraft for at stimulere det.

A-punktet

Allerinderst inde findes A-punktet, som også bliver kaldt epicenteret. Det er ikke en tilfældigt, at man refererer til jordskælv, da stimulation af punktet kan føre til voldsomme orgastiske kramper. Dem, der har prøvet det, fortæller, at det er mere intenst end en klitoris-orgasme, men lidt hen af en g-punkts. Man behøver altså ikke have gang i alle ledige lemmer for at stimulere pigebarnet samtidig med penetration -det handler bare om at eksperimentere med forskellige stillinger, indtil I finder dem, der lader dig komme helt ind.

Får du styr på alle fire punkter, kan du godt forvente, at du få lov til at vende tilbage igen og igen og igen.

Held og lykke, soldat.

Se din store slagplan i galleriet ovenover.

ANNONCE
Del

Seneste nyt