Magasinet M!

Smugkig: Det kan du glæde dig til i Narcos: Mexico

Spoilerfrit førstehåndsindtryk af den nye serie!

Vi har været så heldige at få første halvdel af den nye Narcos-serie til forpremiere, så vi kan være på forkant med at fortælle lidt om, hvad du kan glæde dig til. Bare rolig - det er en spoiler-fri beskrivelse af, hvad du kan glæde dig til i den nye serie, som rammer Netflix d. 16. november.

De første to sæsoner fokuserede meget på Pablo Escobar i Colombia, som blev leder af de famøse Medellín-kartel. Tredje sæson kiggede nærmere på kølvandet på Escobars exit fra branchen, hvor nye rivaler og narkobaroner kæmpede om at overtage tronen.

Selvom sæson 3 virkelig ramte et benhårdt niveau, så er det forfriskende at se, at de udnytter ‘Narcos’-konceptet til at skabe en mere antologi-orienteret tilgang, nemlig ved at lave en ny serie for sig selv - der hvor hver sæson fokuserer på en ny historie.

ANNONCE

DEA som rookies og Guadalajara-kartellets begyndelse

Sådan er det i hvert fald med den nye serie, som tager sit udgangspunkt i Mexico, hvor narko-industrien endnu ikke har kartelsystem, men blot drives af de ondeste drenge i gadebilledet.

Her kommer Felix Gallardo (Diego Luna) ind i billedet og gør noget, som ingen har gjort før - nemlig at skabe organiseret kriminalitet på narkofronten i Mexico.

Pludselig ser Guadalajara-kartellet dagens lys!

På den anden side ser vi Kiki Camarena (Michael Pena), som er på den anden side af loven som en DEA-agent - og dengang var agenturen åbenbart ikke en pot pis værd, da de lå lavest i hierarkiet.

Det vil Kiki lave om på og begynder så småt at grave sig ned i den kriminelle underverden.

Det er ufattelig dynamisk og nervepirrende fortælling, som ser disse to giganter på hver side af loven langsomt opbygge momentum til, hvad de bliver for en gigantisk størrelse i det overordnede billede.

ANNONCE
Smugkig: Det kan du glæde dig til i Narcos: Mexico

Allerede halvvejs gennem sæsonen tegner der sig et mønster af, at der er blevet brugt ekstra krudt på manuskriptfronten og det nye fokus på Mexico starter en ny ild i Narcos-franchisen.

Historien er spækket med nye detaljer, vanvittige historier fra virkeligheden og desuden et fokus på andre rusmidler, end de tidligere sæsoner har arbejdet med.

De nye spillere, Diego Luna og Michael Pena, er helt igennem fantastiske i rollerne, og formår på bedste vis at skildre narkokrigen fra to forskellige indfaldsvinkler.

Narcos har fået blod på tanden igen, og istedet for at bare at tilplastre hvert afsnit med vanvidshistorier (selvom vi elsker dem!), så tager sæsonen sig god tid til at lade personernes udfolde sig og give seeren et bedre kendskab til menneskene, miljøet og fokusset.

ANNONCE
Smugkig: Det kan du glæde dig til i Narcos: Mexico

6 grunde til, hvorfor du skal glæde dig til Narcos Mexico:

  1. Tavlen er visket ren - ny historie, ny vanvittig narko-historie
  2. Nyt kartel byder nye spillere, nye drugs og nye krige
  3. El Chapo!
  4. Begyndelsen på Guadalajara-kartellet og DEA giver en klassiske rise-and-fall-fortælling
  5. Felix Gallardo - den geniale narkoboss, du ikke vidste, havde eksisteret
  6. Scenariet - hvad sker der, når et lands narkoindustri møder organisation for første gang?

Serien får premiere på Netflix d. 16. november!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE