Magasinet M!

Søndagsturen: BMW M3 E93 Milltek // Pa? jagt efter sol, sommer og is

I dagens afsnit er drengene taget på jagt efter solen og en is. De kører BMW M3 E93 Cabriolet. Vi kan vidst roligt sige, at det er en ægte bulderbasse, for den har fået monteret et fuldt Milltek udstødningssystem.

Søndagsturen: BMW M3 E93 Milltek // Pa? jagt efter sol, sommer og is

Hvorfor det ikke lige fodbold eller en anden sport, du dyrkede?"Jeg har været til fodboldtræning én gang, og jeg kunne ikke forstå, hvorfor der ikke var en bold til alle. Så det gad jeg ikke. Jeg så engang en, der roede i en kajak, da jeg var på en kanotur. Jeg synes, det så helt vildt fedt ud. Så ret hurtigt, syntes jeg, det var ret sjovt, og så begyndte jeg at træne rimelig meget, og så blev jeg smidt ud i det i Maribo Roklub, hvor der var et godt elitemiljø."

Har der været et tidspunkt, hvor du tænkte, at du havde lyst til at smide kajakken af helvede til og smadre den??"Ja, der var engang efter OL i 2008 (blev nummer fire), hvor jeg ikke havde sat mig nye målsætninger, hvor jeg ikke rigtig kunne motivere mig selv længere. Det er vigtigt for mig at have målsætninger, og når jeg ikke havde dem, kunne jeg ikke rigtig finde nogen mening med træningen. OL var det store mål, og så var der lige pludselig ikke noget OL mere, og så var der fire år til det næste, og jeg havde ikke lige fået skrevet ned eller fået beskrevet over for mig selv, hvad det var, jeg gerne ville."

Fakta om René Holten Poulsen

Født: 28. november 1988 (27 år)

Uddannelse: Tømrer

Bopæl: Bagsværd

Sport: Kajak (sprint)

Distancer: K1 1.000 meter/K2 1000 meter/K1 500 meter/K1 5.000 meter

Klub: Maribo Kajakklub

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce