Magasinet M!

Sovs-AMOK: Her åbner verdens første sovse-restaurant

Kan du heller ikke få nok af sovs? Så er der godt nyt til dig. Nu åbner der en restaurant, hvor det er sovsen, der er i fokus.

Sovs-AMOK: Her åbner verdens første sovse-restaurant

Sovs. Den vigtigste tilføjelse til et hvert måltid, uanset om menuen står på grøntsager, en saftig, rød bøf eller begge dele. Det ved en flok gutter fra Manchester, England. Efter alt at dømme åbner de nemlig en restaurant i den nordengelske by, som er dedikeret til netop sovs.

Det skriver Manchester Evening News.

Navnet er The Gravy Bar og åbner angiveligt i løbet af april, hvis man skal tro på, hvad restauranten skriver på de sociale medier.

ANNONCE

Ejerne har nemlig ikke offentliggjort andet end det, du kan se i deres Twitter-feed og på restaurantens hjemmeside, hvor de skriver, "at det er den første af sin slags", og "at det er en hyldest til det bedste ved Sunday Roast (traditionelt britisk måltid, red.); nemlig sovs". Ligeledes er folkene bag det geniale koncept heller ikke vendt tilbage på Manchester-avisens henvendelse.

Vi tror dog, at den er god nok, da de i sidste uge offentliggjorde et menukort. Et menukort, der afslører, at du vælger dit måltid ved at følge tre steps, hvor det første - og vigtigste, selvfølgelig - er at vælge, hvilken sovs du skal have. Herefter vælger du hovedretten og tilbehøret. Helt perfekt og lige efter enhver sovse-entusiasts hjerte.

ANNONCE

Undertegnede skal til Manchester om en måneds tid, og selvfølgelig skal The Gravy Bar prøves af, hvis den til den tid er åbnet. Sovs-tastisk!

Del

Seneste nyt