Magasinet M!

Spilforslag: Eriksen & co. kommer i problemer i Monaco

Der er penge at hente ved at oddse imod Christian Eriksens Tottenham. Læs her hvorfor og se samtidigt, hvad du ellers bør spille

Spilforslag: Eriksen & co. kommer i problemer i Monaco

Fra Tipsbladet.dk

Torsdag 21.05
Tottenham - Monaco (asian handicap +0,25) 2, 39 units
Odds 2,05 hos bet365

Tottenham er videre i turneringen, hvorfor jeg ikke kan forestille mig, at de bruger samme krudt på kampen, som de ville have gjort, hvis der stod noget på spil. De skal bruge rigeligt med krudt i den kommende juletid i England. Er det Monacos chance? De har ikke indikeret, at de har skoldet turneringen indtil nu. Ovennævnte giver odds 2,05 ved udesejr og det halve odds ved remis.

Torsdag 19.00
Napoli - Legia Warszawa (asian handicap +1) 2, 36 units
Odds 2,10 hos bet365

Hvis nu Brugge og FCM spiller remis, er Legia vel ikke uden chance for at gå videre, for de står lige med FCM i det indbyrdes regnskab og vil have flere point end Brugge, hvis de kan vinde i Napoli. Om de ligefrem kan det, tør jeg ikke helt sige, men Napoli går ikke ind til kampen med samme motivation, det nægter jeg at tro på. De har fem sejre i fem kampe og intet at bruge endnu en sejr til.

Til gengæld møder de Roma på søndag og efter nederlag i weekenden, vil der helt sikkert være fuld fokus på dén topkamp. Legia har spillet fem målfattige kampe indtil nu og høster langt bedre resultater end tidligere på efteråret (før trænerskiftet), hvorfor jeg tager chancen på ovennævnte, der giver odds 2,10 ved udesejr eller remis og indskuddet retur ved remis.

Torsdag 19.00
Fenerbache - Celtic 1 + begge hold scorer, 26 units
Odds 2,88 hos Sportingbet

Fenerbache skal sådan set kun bruge et point for at nappe andenpladsen, men de kan også tage førstepladsen fra Molde, hvilket trods alt giver en bedre lodtrækning end andenpladsen, hvorfor jeg er sikker på, at de går efter sejren. Celtic har endnu ikke været i stand til at vinde i gruppespillet, og Fenerbache viser stærk form, så jeg regner med, at tyrkerne tager hjemmesejren.

Det skulle dog ligne Celtic dårligt bare at "lægge sig", og derfor skruer jeg op for et-tallet ved også at satse på mål af begge parter undervejr. Begge hold har scoret i alle Celtics fem gruppekampe i år og i 10 af deres seneste 11 EL-kampe. Fem af deres seneste seks nederlag ville have givet gevinst i ovennævnte væddemål.

ANNONCE
Del

Seneste nyt