Magasinet M!

Stor politiskandale under opsejling: 18-årig sexarbejder påstår at have været i seng med 31 betjente

En velset top-cop har allerede sagt op, efter at en ung prostitueret har påstået at have rullet sig i lagenerne med 31 betjente fra syv forskellige afdelinger i Californien.

Stor politiskandale under opsejling: 18-årig sexarbejder påstår at have været i seng med 31 betjente

Hils på Celeste Guap. Hun er 18 år gammel og hævder at have været i seng med 31 politibetjente fra syv forskellige politikorps i Californien.

Celeste har fortalt den lokale nyhedsstation KPIX 5, at hun har knaldet med 14 betjente fra Oakland, fem fra Richmond, fire fra Alameda County, tre fra San Francisco, tre fra Contra Costy County og en i både Stockton og Livermore - i alt 31.

Det skriver mediet Daily Star.

Flere af episoderne skulle have fundet sted, mens Celeste var under 18 år, som er den seksuelle lavalder i Californien. Hun har tidligere fortalt, at den eneste, hun havde været i seng med, mens hun var under 18, var en betjent, som er gået op pension. Men nu påstår hun altså at have haft seksuel omgang med tre andre betjente - alle fra Oakland - mens hun var under den seksuelle lavalder.

Politidirektøren fra politikorpset i Oakland, Sean Whent, har efterfølgende sagt op, selvom han ikke nævnte Celestes beskyldninger som grund til sin opsigelse.

ANNONCE

Richmond Politikorps har på baggrund af beskyldningerne indledt en efterforskning af den voksende skandale - præcis som politienheden i Oakland har gjort.

Celeste Guap viste KPIX5 beskeder, hun havde udvekslet med betjentene, hvor nogle af dem skulle have tippet hende om igangværende politiefterforskninger af ulovlig prostitution.

I en samtale sendte hun ifølge Daily Star en betjent et billede af hende selv, der havde sex med en anden, hvori hun skrev: "Jeg er sikker på, at du er bedre".

Politimanden svarede: "Jeg ved, jeg er bedre" og tilføjede, at det var "ret frækt" at se hende have sex med en anden.

En anden betjent, der går under navnet Superman, skrev til hende, "at hun skulle passe på i dag", og advarede hende om en igangværende undercover-operation.

ANNONCE

Den 18-årige prostituerede hævder, at betjentene sendte hendes kontaktinformationer videre til deres kollegaer via Facebook og Instagram. Hun insisterer dog på, at det hele fandt sted, mens betjentene ikke var på arbejde, på hotelværelser og i deres private biler, selvom flere af betjentene var gift.

Da sex-eskapaderne startede, var hun kun 16 år gammel.

Bay Area-nyhedsstationen KRON 4 skriver, at førnævnte Sean Whent sagde op på baggrund af helbredsmæssige årsager. Alligevel har andre lokale medier påpeget, at hans politiafdeling er ramt af skandalen.

ANNONCE
Del

Seneste nyt