Magasinet M!

Swingers

...nu ved du hvorfor "moar" kommer sent hjem!Det et et forholdsvis nyt fænomen, ihvertfald i Danmark. Knapt så mange ved hvad det er, men jeg håber denne artikel kan medvirke til at udbrede kendskabet en smule..

Hvad er en "swinger"?

En swinger er en person, der færdes i en klub eller forening, hvor man bytter seksuelle partnere på kryds og tværs. En swinger er et fordomsfrit menneske, der ønsker at udleve sine seksuelle lyster med og foran andre mennesker, og se sin eventuelle partnere gøre det samme.

Hvor foregår det?

Der findes utroligt mange swingerforeninger, og så vidt jeg ved fungerer de alle på hver sin måde. Scor.dk har to swinger-lounges, en i Ålborg og en i København. Foreningen "Swingers Copenhagen" har diskrete lokaler i København.

Se mere om disse to foretagender her:

Scor's swingerlounges

Swingers Copenhagen

ANNONCE

Billede fra en Scor-lounge

Hvem kan være med?

Alle kan blive swingers. Der er kun få generelle krav:

- man dyrker sikker sex

- man har ordentlig hygiejne

- man er ikke beruset

- man er ikke påvirket af stoffer

- man respekterer et nej

- man har tavshedspligt udadtil

Ud over dette er der en del in
Koster det penge?

Ja, det er ikke gratis. I byen skal man bruge penge på drinks for at "få noget", og her skal man altså være med til at betale husleje for lokaler med mere.

Par:

Årligt: kr. 900,- Halvårligt: kr. 700,- Kvartal: kr. 500,-

Single Kvinde

Årligt: kr. 700,- Halvårligt: kr. 525,- Kvartal: kr. 375,-

Single mand

Årligt: kr. 1.100,- Halvårligt: kr. 900,- Kvartal: kr. 650,-

Disse priser er taget fra Swingers Copenhagen's hjemmeside, og er kun medlemsudgifterne. Ud over dette skal der betales entré ved hvert besøg i klubbens lokaler. Hvis man har studiekort får man 50% rabat, så det er jo helt fedt for os unge mennesker. Hos Scor.dk skal man ikke betale medlemsafgifter, men kun entré.

ANNONCE
Del

Seneste nyt