Magasinet M!

Tænd din kvinde med fræk & dyrisk sex!

Hvorfor elsker mange kvinder at blive domineret af manden i sengen? Læs videre her!

Motivationen for at skrive om dette emne kommer af, at en del kvinder har henvendt sig til mig og fortalt, hvor meget de f.eks. elsker at lade sig blive domineret af manden i sengen og dyrke dyrisk sex.

F.eks har flere kvinder ofte udtalt sig således til mig omkring, hvad de ønsker af en mand i sengen;


"Han må gerne tage mig rigtig hårdt omkring hofterne og fedtet rundt om, rive mig i håret og klaske mig i røven eller løfte mig op ad en væg eller op på køkkenbordet og derefter hive trusserne af og slikke min mis"

Han skal simpelthen bestemme og gøre kvinden vild i varmen!

Nogle har endda ladet mig fortælle, at de endda godt kan lide at blive taget hårdt fast omkring halsen og nærmest blive kvalt eller få stukket en lussing under akten.

Hvorfor er det mon lige sådan?

Først og fremmest tror jeg, at det har noget at gøre med at dyriske instinkter som sex, magt og ondskab er undertrykt i vores samfund, samt at mænd ikke altid er mænd i huset derhjemme, da kvinder  i dag er blevet det dominerende og kontrollede køn, så derfor tænder mange kvinder på, at manden tager styringen under sex.

Jeg tror ligeledes, at det har noget at gøre med, at kvinden slipper kontrollen. Hun føler sig lille pige-agtig ved at manden f.eks. løfter hende op ad køkkenbordet eller tager fast om hende efter et skænderi og derefter boller hende. Så får hun ligeledes modspil.  Efter min opfattelse er mange kvinder desuden kontrolfreaks i dag, og hvis de bliver taget sådan af manden, at han bestemmer og gør vilde og hurtige ting, såsom pludselig at se hende i øjnene og sige, at han har så meget lyst til hende - og uden hun når at tænke, har han taget bukserne af hende og begyndt at slikke hende.

Ved at gøre det på denne måde, så kan kvinderne slet ikke nå at reagere og tænke om det var godt eller skidt eller finde fejl (ikke der, klitoris sidder i midten, ikke helt dernede osv.), men så føler de, at de er sammen med en mand, der ved, hvordan man sætter hende på plads - han viser at han er sikker i sin sag og kan sit kram. Det er pisse frækt at være sammen med en mand, der viser sin mandighed på den måde og holder en fast, så man ikke selv kan nå at vælge, for man ikke selv kan nå at være i kontrol...

MEN som kvinde kan man dog hurtig mærke, hvis manden ikke er sikker i sin sag - og det kan tænde en kvinde helt af, også fordi så kan det være, at kvinden når at erobre kontrol igen og dermed begynder at brokke sig og finde fejl...
 
MEN, det kan altså betale sig at prøve det dyriske sex af med din kvinde derhjemme. Det kan være, at hun vil elske det, og derefter vil det give et boost til dig, din kvinde og ikke mindst til dit sexliv.

I skal dog altid huske, at mærke efter, hvor hinandens grænser går og respektere hinanden. Der er også mænd, der kan lide, at kvinden tager initiativ og er den dominerende. Det kommer helt an på jeres personligheder og hverdag. 

Nyd efteråret og få dyrket en masse god sex,
Anne-Louise S. Jørgensen
http://lovecamp.dk

ANNONCE
Del

Seneste nyt