Magasinet M!

Tæskelækre Anne om sin studentertid: "Jeg husker ikke hvad vi så men der var øl involveret"

Den nuværende Månedens Crush og tidligere vært på MTV, Anne, fortæller om sin studentertid. Hun indrømmer dog, at hun ikke husker meget.

Tæskelækre Anne om sin studentertid: "Jeg husker ikke hvad vi så men der var øl involveret"

Hvis du blev student sidste år - eller et par før det - så hader du garanteret tiden, hvor landets studenter turnerer rundt i en konstant rus. Muligvis fordi du er misundelig over, at det ikke længere er dig, eller muligvis fordi de får dig til at huske, at du brækkede dig udover buffeten på tredje stop. 

De af os, der blev studenter for næsten 10 år siden, ser anderledes på det. Vi husker kun det gode ved vognkørslen og muligvis ingenting fra efter tredje stop, og hvorfor vi vågnede op næste morgen i en lyserød badekåbe uden betræk på huen. 

Månedens Crush i juni, Anne Lindfjeld, blev student for mere end 10 år siden. Hun hører til den type, der kun har lykkelige minder om vognkørslen, men samtidig også erkender, at hun ikke kan huske så meget...

Fik du set de andre Månedens Crush-piger fortælle om deres studentertid? Nej? Så se Katharina her, Malue Mathilde her, og Monica her

Se galleriet med Anne her!

A photo posted by Snap AnneLindfjeld (@annelindfjeld) on Jun 10, 2016 at 3:23am PDT

ANNONCE

Navn: Anne Lindfjeld

Gymnasium: Haderslev Katedralskole

Alder: 35 år. Blev student i 2000.

Hvad er dit bedste minde, fra da du blev student?

Det var, da vi sluttede af med min girl gang til Kløften Festival. Jeg aner ikke, hvad vi så, men der var øl involveret!

Hvis vi nu snakker om vilde ting, du gjorde (fx til en af de mange studenterfester), i tiden efter du fik huen på, hvad har du så af historier?

Jeg er desværre ret kedelig, hvad det angår. Jeg husker ikke, at vi drønede rundt til alverdens fester, men vi var en god håndfuld piger fra min klasse, og vi holdt os til hinanden.

A photo posted by Snap AnneLindfjeld (@annelindfjeld) on Jun 11, 2016 at 11:17pm PDT

ANNONCE

Hvor meget drak du på studenterkørslen?

Nok mindre end de fleste...

Hvordan så din hue ud dagen derpå (klip i skygge eller svedrem), og hvad betød de klip?

Ingen klip. Jeg havde ikke huen på specielt længe. Jeg syntes, at den var grim, og den vigtigste betydning, den havde for mig, var et fysisk bevis på min tid på skolen og alle de fede hilsner fra klassen indeni.

Hvordan gik det hjemme ved dine egne forældre?

Det var super hyggeligt. Jeg boede lige ved siden af skolen, så det var dejligt nemt, og vi startede hos mig til noget brunch-halløj. 

A photo posted by Snap AnneLindfjeld (@annelindfjeld) on Jun 3, 2016 at 10:08am PDT

ANNONCE

Har du forfulgt din drøm fra gymnasietiden (og hvilke drømme havde du)?

Jeg ønskede at rejse meget, flytte til København og lave noget ekstraordinært. Og det føler jeg bestemt, at jeg har gjort.

Jeg bor i København, har boet i Los Angeles og New York, rejst Jorden rundt, været model internationalt og været værtinde for mit favorit-musikshow på tv, Headbangers Ball på MTV. Jeg har haft mit billede i PLAYBOY flere gange, og jeg har datet nogle vanvittigt spændende mennesker. Så, mission accomplished. Jeg har i hvert fald ikke kedet mig siden gymnasiet ;) 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce