Magasinet M!

Årets Crush 2017: Og vinderen er...

Resultaterne af Årets Crush afstemningen er landet.

Vi ved det godt. Vi har trukket spændingen ud!

Men sådan er det af og til, når der skal tælles stemmer op. Det var nu ikke så svært denne gang, for det hele er automatiseret. Et år: 2017. 12 lækre damer. Men hvilken var jeres favorit? 

I sidste halvdel af december kørte vi en afstemning for at finde ud af, hvilken af årets "Månedens Crush"-piger, der skal beæres med titlen som Årets Crush 2017.

Årets Crush er selvsagt en stor ære. Sidste år løb smukke Frederikke Lykke Lindh med titlen, og det resulterede i en æresrunde af et bonusshoot i maj måned i år. 

Igen i år tilbyder vi vinderen et ny interview og fotoshoot og oveni hatten bliver hun også præmieret med en lækker flaske champagne. 

ANNONCE

Over 20.000 stemmer er afgivet...

Der er over 100.000 af jer læsere, der har været omkring afstemningen for at se, hvem der var med i årets line-up, men kun hver femte af jer, havde en klar favorit at pege på. Det er ikke en stor stemmeandel - faktisk er det værre en den amerikanske stemmeprocent! Men, ikke desto mindre er 20.000 stemmer stadig mere end rigeligt til at finde Årets Crush 2017.

ANNONCE
Aleksandra. Foto af Mikkel Laumann - Årets Crush 2017: Og vinderen er... Aleksandra. Foto af Mikkel Laumann

3. Pladsen

På tredjepladsen finder vi Aleksandra Behrend, der var Månedens Crush i januar sidste år. Dengang blev hun hurtigt døbt til at være "Danmarks Kim Kardashian" af redaktionen, og mon ikke hendes flotte kurver, har været med til at trække en masse stemmer i land?

Tillykke med tredjepladsen, Aleksandra!

ANNONCE
Årets Crush 2017: Og vinderen er...

2. Pladsen

Som runner-up i titlen som Årets Babe 2017, finder vi den tidligere Paradise-babe: Maja Bebe Bruun Larsen, der med sine ærlige fortællinger, fra hendes deltagelse i Paradise Hotel, holdt læserne hen med både fortælling og fotoserie, da hun var Månedens Crush i maj måned, 2017.

Stort tillykke med andenpladsen, Maja

ANNONCE
Årets Crush 2017: Og vinderen er...

Med over en fjerdedel af alle stemmerne går titlen som Årets Crush 2017 til en pige, vi efterhånden har kendt til et par år. 

Blandt andet var hun, meget prominent, i 2012 på forsiden af M! nr. 178. I marts 2017 vendte hun tilbage i topform som Månedens Crush, og nu tager den smukke København-residerende færing Katrina Maria Christiansen titlen som Årets Crush 2017!

ANNONCE
Årets Crush 2017: Og vinderen er...

Katrina Maria

Årets Crush 2017

Gense Katrina Marias fotoserie og interview fra Månedens Crush, lige her. 

Del

Seneste nyt

Annonce