Magasinet M!

Forhistorien til Transformers med Optimus Prime og Megatrons bromance har fået ny trailer

De gode tider på hjemplaneten inden robot-krigen.

Nu varer det ikke længe, før vi igen skal besøge Transformers-universet, som indtil videre har klatret helt op på intet mindre end 7 film med en ottende på vej.

Den første film i serien, "Transformers", blev instrueret af Michael Bay og udgivet i 2007. Den introducerede publikum til konflikten mellem de heroiske Autobots og de ondskabsfulde Decepticons, to grupper af robotter, der kan transformere sig til forskellige former, såsom køretøjer og dyr.

Filmens hovedpersoner inkluderer den modige leder af Autobots, Optimus Prime, og den hensynsløse leder af Decepticons, Megatron. Menneskelige karakterer, som Sam Witwicky spillet af Shia LaBeouf, bliver også centrale i handlingen, da de uforvarende bliver involveret i den intergalaktiske krig.

Efter succesen med den første film fulgte flere efterfølgere, herunder "Transformers: Revenge of the Fallen" (2009), "Transformers: Dark of the Moon" (2011), "Transformers: Age of Extinction" (2014), og "Transformers: The Last Knight" (2017). Hver film fortsatte med at udforske de komplekse relationer og episke kampe mellem Autobots og Decepticons.

I 2018 blev der udgivet en prequel/spin-off-film, "Bumblebee", og efterfølgende en variant med Beast-Transformers i spil i 2013 i Transformers: Rise of the Beasts.

Indtil videre har det primært været live-action og nu er tiden kommet til en animationsfilm, som går under navnet Transformers: One.

Her følger vi blandt andre Optimus Prime og Megatron på Cybertron-planeten, inden krigen brød ud og de to rivaliserende autobots og decepticons blev ærkefjender.

Det er et miks af bromance, ungdommelige fortællinger og ikke mindst en snigende rivalisering, der begynder at sætte dybe skår i deres fredelige omgivelser.

Den nye trailer er netop landet - tjek den ud herunder:

ANNONCE
?si=ZCBQjBrU1sj4aj8l
Del

Seneste nyt