Magasinet M!

"Hawk Tuah"-pigen starter egen podcast: Talk Tuah

Berømmelsen betaler sig stadig.

Podcasts er stadigvæk the shit disse dage, og folk spytter dem ud på samlebånd - på godt og ondt.

En person, vi måske ikke lige havde set lave en podcast, er ingen ringere end Haliey Welch.

Du kender hende nok bedst som kvinden, der sagde "Hawk Tuah, spit on that thing".

Jep, hende.

Den 22-årige Hailey Welch, kendt som "Hawk Tuah-pigen," træder tilbage i rampelyset med lanceringen af sin nye podcast.

Og den har fået et genialt navn: Talk Tuah.

Podcasten, der debuterer den 10. september, vil udkomme ugentligt og blande interviews med kendte personligheder og humoristiske indslag. Den første episode vil bestå af en samtale med komikeren Whitney Cummings, og kommende gæster inkluderer TikTok-stjernen Josh Richards samt Jake Paul, som også er medstifter af medieplatformen Betr, der står bag podcasten.

Welch opnåede viral berømmelse efter en opsigtsvækkende videooptagelse fra et interview i Nashville, der skabte stor opmærksomhed online.

Inden videoen gik viralt, arbejdede hun på en fjederfabrik i Tennessee og havde netop slettet sine sociale medier. Kort efter oplevede hun et skarpt skifte i sit liv, hvor hun blev en kendt figur på internettet ud af det blå.

I Talk Tuah får lytterne mulighed for at opleve den "ægte Hailey Welch," som hun selv beskriver det. Udover podcasten vil Welch også bidrage til Betr Medias indhold på sociale medier.

Det er altså en interessant case at følge med i - det er nærmest til historiebøgerne. Hvor langt kan hun gå i livet baseret på en simpel video, som er gået viralt?

Vi holder øje!

ANNONCE
?si=GAhI3Xaf4uAqpVfv
Del

Seneste nyt