Magasinet M!

Reacher på vej med en spin-off-serie om en af sidekaraktererne

Soloeventyr for Frances Neagley.

Det kommer nok ikke som nogen overraskelse, at Reacher-serien nu er klar til at folde sine vinger ud og udvide projekterne.

Mens vi venter i spænding på sæson 3 og Alan Ritchsons endnu vildere fysik - så har Prime Video søsat et nyt projekt indenfor samme univers. 

Prime Video arbejder lige nu på en Reacher spin-off, der vil have fokus på Frances Neagley, spillet af af danske Maria Sten. Serien vil udvide universet fra den populære actionserie, som er baseret på Lee Childs’ Jack Reacher-romaner. Nick Santora, som skabte Reacher til tv, skriver spinoffen sammen med Nicholas Wooton.

Frances Neagley har haft en vigtig rolle i de første sæsoner af Reacher, hvor hun fungerer som Reachers betroede allierede og tidligere kollega fra militærtiden i de gode gamle, dage.

Efter den enorme succes med Reacher, er det ikke overraskende, at universet udvides. Sæson 2 af Reacher var det mest sete på Prime Video under sin premiereweekend i 2023. Sæson 3 er allerede under udvikling, og Maria Sten vender tilbage, samtidig med at hun forbereder sig på sin hovedrolle i den kommende spin-off.

Sæson 3 af Reacher forventes at få premiere i starten af 2025.

Hvad handlede de to første sæsoner om?

I sæson 1 af Reacher ankommer Jack Reacher til den lille by Margrave, Georgia, hvor han bliver mistænkt for mord. Han afslører hurtigt en større sammensværgelse med korruption, falskmøntneri og organiseret kriminalitet, der involverer både byens elite og politiet. Sammen med politibetjent Roscoe og detektiv Finlay rydder Reacher op i byen og hævner mordet på sin bror.

I sæson 2 bliver Reacher trukket ind i en farlig mission, da han hjælper sin tidligere militærenhed. Han efterforsker en mystisk sammensværgelse, der truer hans gamle kolleger, samtidig med at han står over for farlige fjender fra fortiden. Serien fortsætter med actionfyldte kampe og intense opgør, hvor Reacher bruger sin taktiske kunnen til at bekæmpe kriminalitet.

ANNONCE
Del

Seneste nyt