Magasinet M!

Bodybuilderen "The Mutant" død af hjertestop som 36-årig

Den hviderussiske bodybuilder blev kun 36 år.

I bodybuilding-industrien kan man komme ret langt med et opfindsomt navn og en vild fysik - eksempelvis Den Iranske Hulk.

Men ekstrem bodybuilding kan være en farlig leg - og nu er endnu et ekstremt muskelbundt gået bort. 

Illia Yefimchyk, også kendt som "The Mutant", er død af et hjertestop i en alder af blot 36 år.

Den hviderussiske gigant var kendt for sin massive fysik og sit ekstreme fokus på kost og træning, der pressede menneskekroppens grænser til det yderste.

Yefimchyk vejede imponerende 154 kg, 185 cm høj og havde et dagligt kalorieindtag på hele 16.500 kalorier, med måltider der kunne inkludere op til 108 stykker sushi og 2,5 kilo bøf.

Trods sin imponerende fysik og succes på sociale medier, hvor han opbyggede en følgerskare på over 300.000 på Instagram, blev Yefimchyks liv pludselig afbrudt den 6. september, da han fik et hjertestop derhjemme.

Hans kone, Anna, forsøgte at genoplive ham, inden han blev fløjet til hospitalet med helikopter. Selvom hans hjerte begyndte at slå igen i to dage, kom den tragiske nyhed, at hans hjerne var død, og den 11. september blev hans død bekræftet.

Yefimchyk begyndte sin bodybuilding-rejse som teenager med ambitioner om at få en fysik som sine idoler, blandt andet Arnold Schwarzenegger. Gennem årene opnåede han imponerende resultater.

Hans død tilføjer sig en tragisk række af unge bodybuildere, der er gået bort for tidligt, herunder brasilianske Antonion Souza, 26 år, og britiske Neil Currey, 34 år. 

Hans Instagram-profil er lukket ned for nu, i kølvandet på hans død - hvil i fred. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt