Magasinet M!

Glen Powell giver lovende opdatering på Top Gun 3

Har du stadig the need for speed?

Efter succesen med "Top Gun: Maverick", som ikke blot indtjente over 1 milliard dollars, men også tilskrives æren for at have reddet biografbranchen, var det kun et spørgsmål om tid, før en efterfølger blev bekræftet.

Og allerede tilbage i januar kunne Paramount Pictures officielt annoncere, man puslede med et par ideer til den fænomenale succes bag Top Gun: Maverick.

En af de centrale karakterer i filmen er Glen Powell, hvor Top Gun: Maverick har været en afgørende film i hans karriere og har hjulpet med at løfte den 35-årige texaner til A-listen.

Powell er nu også gode venner med Cruise, hvilket ikke kun blev bekræftet ved hans optræden ved premieren på "Twisters", men også ved, at Cruise synes at have udpeget Powell som sin arvtager.

I et nyligt interview på podcasten Happy Sad Confused nævnte Powell, at der var en dato for, hvornår de tændte motorerne igen, men at han ikke ville fortælle yderligere detaljer om det.

Det er gode nyheder, da det bekræfter, at de originale stjerner fra Maverik-sequel er i dialog om filmen og betyder, at den er undervejs eller i det mindste kommet et skridt videre i processen.

Hvis du lige skal have genopfrisket Top Gun: Maverick, så får du lige filmen opridset her:

Efter mere end tredive års tjeneste som en af flådens top-piloter, befinder Pete “Maverick” Mitchell (Tom Cruise) sig, hvor han hører til, som en modig testpilot, der undgår den rangforfremmelse, der ville holde ham på jorden.

Da han får til opgave at træne en gruppe af Top Gun-uddannede til en halsbrækkende mission, som ingen nulevende pilot nogensinde har set, møder Maverick løjtnant Bradley Bradshaw (Miles Teller), kaldet “Rooster”, søn af Mavericks afdøde ven og Radar Intercept Officer Lt. Nick Bradshaw, aka “Goose”. Med en usikker fremtid og fortidens spøgelser, må Maverick stå ansigt til ansigt med sine dybeste frygter, hvilket kulminerer i en mission, der kræver den ultimative ofring fra dem, der vil blive valgt til at flyve den.

Ja, det giver sgu kuldegysninger, du!

Vi holder jer opdateret, når der er nyt i sagen!

ANNONCE
Del

Seneste nyt