Magasinet M!

Oplev det bestialske danske horrorgys i amerikanske rammer i første trailer til Speak No Evil

James McAvoy med skumle bagtanker!

Christian Tafdrup og broderen Mads Tafdrup tog røven på os alle sammen tilbage i 2022, hvor han præsterede en dansk gyser, der kunne måle sig - hvis ikke overgå - mange af de moderne gys, vi har fået leveret på samlebånd det seneste årti.

Den psykologiske horrorfilm Speak No Evil havde - foruden en velsammenstrikket og optrappende gyserintensitet - en af moderne tids største plottwists i gyserfilm.

Vi snakker M. Night Shyamalan i sin storhedstid - på steroider!

Det er en film, der skal opleves - og ikke den slags, hvor man lige læser på på spoilers inden.

Den blev så populær, at den kort efter fik alarmklokkerne til at ringe i Hollywood, som var nødsaget til at lave en remake af den.

Denne gang har de fået selskab af Scoot McNairy (Narcos: Mexico) og James McAvoy (X-Men, Split), som sammen med deres filmpartnere Mackenzie Davis og Aisling Franciosi skal skabe ravage på en hyggeferie. 

McAvoy har for alvor vist, hvordan han kan portrættere en psykopat med lovende indlevelse i blandt andet Split og Glass - så han er skræddersyet til den utilregnelige 'ven' i Speak No Evil.

Filmen produceres af filmselskabet Jason Blum og Blumhouse, som har stået bag mange af de nyere, velfungerende gys i moderne tid. 

Speak No Evil fulgte et dansk par på ferie, der møder et karismatisk par, som de nyder selskabet af under deres ophold - de bliver inviteret hjem til dem, da ferien er slut og beslutter for at gøre det aktuelt frem for bare noget, man siger og aldrig får gjort.

Det skulle de bare aldrig have gjort, da parret skjuler en kæmpe hemmelighed og det venlige besøg på ingen måde handler om at catche up - der foregår noget ubehageligt og gruopvækkende bag facaden.

Speak No Evil - amerikaner-udgaven - lander i biografen til september. Tjek den første trailer ud herunder.

ANNONCE
?si=Y8wQ5CKigHX9VLv5
Del

Seneste nyt