Magasinet M!

Art the Clown går på juledrab i ny trailer til Terrifier 3

Har du savnet klovnen?

Art the Clown er inden længe snart tilbage på din skærm for at dræbe sine ofre på de mest opfindsomme og grusomme måder.

Terrifier-konceptet har i flere år fået en vanvittig stor kult-fanskare, og selvom det ikke ligefrem er stor filmkunst - så er det en heftig sag på splatter-fronten.

Og nu er der kommet en ny trailer til den længeventede Terrifier 3 - som i denne omgang bliver en julefilm med lidt anderledes 'julehygge'.

Terrifier-franchisen har formået at genoplive slasher-genren med en unik blanding af brutalitet og ikoniske skræmmeelementer, der har skabt en betydelig hype blandt gyserfans. Franchisen, der startede med kortfilmen Terrifier (2011) blev fulgt op af en fuldlængdefilm i 2016, har introduceret en af de mest uhyggelige skurke i moderne gyserhistorie: Art the Clown.

Den oprindelige kortfilm blev instrueret af Damien Leone og præsenterede Art the Clown som en nådesløs og sadistisk morder. Toeren blev annonceret og hurtigt hypet op takket være det første films succes og Art the Clowns stigende popularitet. Fans af genren blev tiltrukket af løftet om endnu mere intens og uhyggelig slasher-action. Filmen havde premiere i 2022 og blev kendt for sine ekstremt grafiske voldsscener og kreative mordmetoder, hvilket yderligere cementerede dens kultstatus.

Terrifier-franchisen har opnået en dedikeret fanbase på grund af dens kompromisløse tilgang til gysergenren. Art the Clown er blevet et ikonisk gysermonster, sammenligneligt med figurer som Freddy Krueger og Jason Voorhees. Den groteske og frygtindgydende natur af filmene har skabt en bølge af diskussioner på sociale medier og blandt gyserentusiaster, som værdsætter dens rå og ubarmhjertige stil.

Se den nye trailer til Terrifier 3 herunder - og sæt kryds i julekalenderen! Den lander i amerikanske biografer allerede i oktober, men det vides ikke, hvorvidt den finder vej til danske biografer:

 

ANNONCE
?si=sZCm6qCHhtV-1AEj
Del

Seneste nyt