Magasinet M!

78-årige Sylvester Stallone pløkker badguys i første trailer til heist-thrilleren Armor

Sly kan stadig!

Sylvester Stallone er tilbage i action-genren med den kommende film Armor, og i den første trailer, der netop er blevet frigivet, ser vi den aldrende actionstjerne kampklar som 78-årig.

Men det er ikke en actionfilm, som vi er vant til at se Stallone medvirke i.

Armor er instrueret af Justin Routt og byder på en intens historie om en far og søn, der arbejder som sikkerhedsvagter for et pansret pengetransportfirma. En tilsyneladende normal dag på jobbet forvandler sig hurtigt til et mareridt, da de to bliver fanget i en brutal kamp for overlevelse mod Stallones bande.

Stallone, der i løbet af sin lange karriere er blevet synonym med actionhelte som Rocky og Rambo, har i Armor en noget anderledes rolle, hvor han denne gang står på skurkens side. Selvom han i de senere år har medvirket i både Tulsa King og The Expendables 4 (2023), er Armor en afvigelse fra hans typiske roller. Her spiller han lederen af en hensynsløs røverbande, som tilsyneladende angriber de "uskyldige" sikkerhedsvagter.

Ud over Stallone medvirker også skuespillere som Josh Wiggins, Dash Mihok, Jason Patric, Laney Stiebing, Erin Ownbey og Jeff Chase i filmen. Armor udkommer både i biograferne i USA og som VOD (Video on Demand) den 22. november.

Hvad siger folket - fungerer Stallone i skurkerollen? Traileren sparer i hvert fald ikke på smæk for skillingen, og filmen bliver en larmende omgang testosteron og action-scener for alle pengene. 

Du kan tjekke traileren ud herunder - den ligner ikke just en film, der finder vej til de danske biografer. Men hey, den kalder altså på mandehygge og popcorn, hvis du spørger os!

ANNONCE
?si=nrdoHRh4pmor1fXM
Del

Seneste nyt