Magasinet M!

Jerntrone fra Game of Thrones solgt på auktion for lidt over 10 millioner kroner

Ny kontorstol?

Der er få ting, der skriger Game of Thrones lige så meget som Jerntronen - den famøse royale piedestal, som er smedet af alskens sværd fra kampens hede i ilden fra en drage.

Det er blevet synonym med Game of Thrones - og til en hvis grad også House of the Dragon - så stolen har en særlig plads i fansenes hjerte.

Og for ikke så længe tid siden var det muligt at score en replika af Jerntronen på auktion hos Heritage Auctions. 

Den 2,13 meter høje trone blev solgt for svimlende 10,2 millioner kroner!

Jerntronen blev brugt til markedsføring og deres turné rundt i verden med udstillinger og diverse exhibits, hvor man i løbet af de sidste par sæsoner havde masser af guf at vise til fans fra seriens ikoniske rejse. 

Desværre er det ikke den ikoniske trone lavet af jernsværd, men derimod en trone, som er skabt af malet plastik og juveler. 

Og det blev også den dyreste ting til auktionen med Game of Thrones-relaterede remedier - den formåede at lande hos en anonym ejer, mens den skubbede andre ikoniske genstande af pinden. 

Vi snakker blandt andet højere auktionspris end eksempelvis Jon Snows ikoniske sværd, Longclaw, et kort over Westeros til gulvet og ikke mindst Daenerys Targaryens drageæg. 

Det er altså ikke småpenge, der kastes efter props fra en populær serie!

Så er det store spørgsmål så bare - hvad bruger man sådan en stol til? 

Er det bare til pynt i slyngelstuen, eller har man tænkt sig at placere den på kontoret og blive den ubestridte konge af kontorlandskabet?

Ingen ved det.

 
ANNONCE
Del

Seneste nyt