Magasinet M!

5 tricks til et bedre profilbillede på Tinder

Optimer dine chancer!

Tinder kan godt være en heftig jungle at begive sig ud i - så derfor er det ret smart at have styr på sin 'baggage' og teknik, inden man begiver sig ud på en mission.

Det første, som man lægger mærke til - nærmest uanset hvad - er profilbilledet.

Så kan du kalde folk nok så overfladiske, men det er bare et faktum, at det skal skabe et blikfang, før man skænker det en tanke.

Derfor er det alfa omega, at du har styr på dit profilbillede og skærer rent igennem, hvordan du ser ud og hvad du har 'at tilbyde'.

Tinders Dating Expert Devyn Simone giver her tips til at vælge profilbilleder, der afspejler din personlighed og sørger for, at du ikke bare er en generisk stodder, som bliver swipet til den forkerte side!

Her er hendes bedste tips:


 Find dit lys

Tænk på dig selv som stjernen i et glamourøst fotoshoot. Godt belyste billeder er altid den bedste stemning; naturligt lys er din bedste ven. På en solskinsdag skal du finde et dejligt skyggefuldt sted og tage flere forskellige billeder. Det er altid godt at have et par muligheder at vælge imellem.


Undgå forvirring

Ingen har lyst til at lege "Find Holger" med dine datingprofilbilleder. Folk er her for at møde dig, ikke hele din vennegruppe. Et gruppebillede er fint, men hold resten solo. Vælg et lyst, sjovt billede, der viser dig i al din herlighed.

Rens linsen

Det er grundlæggende, men afgørende. Du vil ikke se ud, som om du er blevet fotograferet med en kartoffel. Giv kameralinsen en hurtig aftørring med en mikrofiberklud, før du knipser løs. Skarpe og klare fotos = øjeblikkelig opgradering.

Hav det sjovt

Din profil skal være en minihistorie om dit fantastiske liv. Vis forskellige sider af din personlighed med en række forskellige billeder: et fantastisk hovedbillede, et actionbillede (du gør noget, du elsker), et socialt billede og et ærligt billede. Det inspirerer folk til at ville vide mere om dit fantastiske jeg!

Mix it up

Hvis dine profilbilleder er ældre end dit yndlingsbrunchsted, er det tid til en opfriskning. Hold tingene aktuelle ved at tilføje mindst et eller to nye fotos løbende. Friske billeder viser, at du er aktiv, og får din profil til at føles ny og spændende.

ANNONCE
Del

Seneste nyt