Magasinet M!

Peter Dinklage leder an på ny western i første trailer til The Thicket

Game of Thrones-stjernen hopper i cowboy-støvlerne.

Hvem er klar på en ny western?

Western-genren fortsætter med at florere i både gamle fortællinger og nytænkende fortolkninger - og nu er Peter Dinklage og Juliette Lewis på vej med en spændende en af slagsen.

Det kommer som sendt fra himlen, når man tænker på, at western-genren fik sig et gevaldigt hug tidligere på året, da Kevin Costners store, personlige satsning, Horizon: An American Saga tankede ved billetsalget og trak del to ud af biografen. Måske denne film kan bringe genren tilbage på rette køl igen med et nyt projekt.

Filmen går under navnet The Thicket og følger Cut Throat Bill (Lewis), som er en bestialsk morder, der sammen med sin bande kidnapper søsteren til en 'uskyldig mand' ved navn Jack (Maya Hawke).

For at genvinde søsteren frihed må Jack alliere sig med en alkoholiseret kirkegårdsgraver og en gadesmart prostitueret. 

De finder sporet af Cut Throat Bill og mødes i et land, der går under navnet Thicket - et såkaldt no-mans-land, hvor regler er utilgængelige og kaos og blod regerer fra morgen til aften.

Filmen instrueres af Elliot Lester og baseres på en roman fra 2013 skrevet af Joe R. Landsdale.

Juliet Lewis har i forbindelse med PEOPLE-magasinets lancering af traileren udtalt, at hun bedst kan beskrive filmen som en punk-rock-western.

Det lyder ganske nytænkende og lovende - en klassisk western sat på spidsen med et nytænkende plot og en broget skare af spændende skuespillere.

Og et no-mans-land i et western-univers? Det lugter af skuddueller og bøllebank!

Tjek traileren ud til The Thicket herunder:

ANNONCE
?si=e2jVkLgjX4HJUDiM
Del

Seneste nyt