Magasinet M!

Hugh Jackman og Ryan Reynolds går i krig sammen mod dødens hotwings i Hot Ones

Kan den dynamiske duo klare det sammen?

Hot Ones er ude med et nyt kapitel i deres ikoniske web-tv-serie - og hvis du lige mangler at få genopfrisket konceptet:

Hot Ones er en populær webserie, hvor værten Sean Evans interviewer kendte personer, mens de spiser kyllingevinger med gradvist stærkere chilisauser. Showet, der produceres af First We Feast, er kendt for sine udfordrende spørgsmål og gæsternes ofte underholdende reaktioner på de ekstremt stærke saucer. Hver episode består af 10 vinger, og som saucerne bliver stærkere, bliver spørgsmålene også mere personlige og dybdegående. Hot Ones har tiltrukket et bredt udvalg af gæster, herunder skuespillere, musikere, atleter og komikere, og har fået stor popularitet på grund af det unikke og engagerende format.

I det seneste afsnit har Sean Evans fået årets scoop og sørget for at have hele to giganter i den varme stol - ingen ringere end Ryan Reynolds og Hugh Jackman på samme tid.

Her får den dynamiske duo, der lige nu er aktuel med Deadpool 3 aka. Deadpool & Wolverine, deres sag for. Her er de nødsaget til at begrave stridsøksen og bekæmpe det stødt stigende antal nysgerrige spørgsmål kombineret med de voldsomt stærke hot wings.

Ryan Reynolds og Hugh Jackman har haft en langvarig, offentlig "beef", som primært er blevet betragtet som en humoristisk og venskabelig rivalisering. Deres drillerier startede omkring 2015, efter Reynolds spillede Deadpool, en karakter, der ofte laver sjov med Jackmans karakter Wolverine i tegneserierne.

Reynolds og Jackman har udvekslet mange drillerier på sociale medier, ofte med humoristiske videoer og billeder. Eksempelvis har Reynolds lavet sjov med Jackmans australske accent og hans filmroller, mens Jackman har drillet Reynolds' Deadpool-karakter og hans tidligere film "Green Lantern".

Rendyrket bromance - og det skinner også igennem igen på denne episode.

Tjek afsnittet ud herunder:

ANNONCE
?si=P_xR5_UPno4_sK4M
Del

Seneste nyt