Magasinet M!

Aleksandra er Månedens Crush - og hun er Danmarks svar på Kim Kardashian

Hun er 21 år, håber hun vinder i Lotto i år, og så synes hun, at hendes billedserie er sexet med stil, hvilket vi er helt enige i! Se alle billederne her.

Aleksandra er Månedens Crush - og hun er Danmarks svar på Kim Kardashian

Navn: Aleksandra Steensen Behrend

Alder: 21

Bopæl: Odense

Arbejde: Læser på HF

Højde: 1,63

Civiltilstand: I et forhold

Særlige kendetegn: Altid brun, ikke særlig høj, og så er jeg meget vild med Mathias (min kæreste)

Instagram: missbrownsugar

Snapchat: Badalekgirl

Kender du en sød, dansk pige over 18 år, der skal være næste måneds crush, som inkluderer et photoshoot med en professionel fotograf? ...Det kan være din veninde, din kæreste, dig selv eller blot en, du har lagt mærke til på Instagram, så send en besked på vores Facebook eller en mail til koordinator Simone Klindt på [email protected]. Så vender vi tilbage, hvis det skulle blive aktuelt.

ANNONCE
Aleksandra er Månedens Crush - og hun er Danmarks svar på Kim Kardashian

Hej Aleksandra. Du er blevet valgt som Månedens Crush på mmm.dk. Tillykke! Hvordan har du det med det?

Det har jeg det egentlig meget cool med. Jeg synes, det er fedt, at jeg får muligheden for at prøve det. Jeg glæder mig i hvert fald til at se folks reaktioner på billedserien.

Mikkel, vores fotograf, havde jo teaset lidt for dine billeder på sin Instagram-profil - og HOLD OP, hvor har vi glædet os til at se dem! De er blevet helt vildt gode ifølge alle os på redaktionen. Hvad synes du selv om billederne, og hvordan var det at arbejde med Mikkel?

Jeg er blevet meget glad for billederne, og jeg er glad for, at jeg tog min veninde, Kadia, med for at stå for makeuppen. Jeg fik rigtigt oplevelsen af Hollywood-glam. Og Mikkel passede bare godt ind, fordi han var så cool! Jeg kunne rigtig godt lide at arbejde sammen med dem begge to. Vi blev et team, og der blev grinet i løbet af hele aftenen. Jeg kunne sagtens gøre det igen!

ANNONCE
Aleksandra er Månedens Crush - og hun er Danmarks svar på Kim Kardashian

Det ligner da også, at du har stået foran et kamera adskillige gange før. Har vi ret i det?

Ja, det har I. Det har ofte været folk, som har kontaktet mig over de sociale medier. Men det tætteste på et model-job, jeg har haft, er nok, da jeg stod model for UGLY FAT MAGAZINE. Og da jeg blev kontaktet af jer, tænkte jeg også, at det nok skulle blive spændende.

Men hvordan var det at skyde billeder af den lidt mere sexede karakter til et online mandemagasin?

Jeg havde det egentlig helt fint med det, for jeg syntes, det var "sexet med stil". Det er bare fedt, at jeg har et outfit på, som jeg kan føle mig tilpas i. Jeg har faktisk ikke tænkt så meget over, at det er et mandemagasin, jeg har skudt billederne til. Damerne skal nok også kigge med.

ANNONCE
Aleksandra er Månedens Crush - og hun er Danmarks svar på Kim Kardashian

Haha, det er vi sikre på, de nok skal. Men hvad sagde din kæreste så til billederne og hele ideen med, at du er blevet Månedens Crush (han må føle sig MEGET heldig)?

Mathias synes, at det var cool, at I havde kontaktet mig, og at jeg blev Månedens Crush. Han var også min chauffør den aften, hvor vi skulle mødes med Mikkel i studiet i København. Dog var han ikke så meget til stede til fotograferingen, men det må også have været lidt kedeligt at se på, hehe. Jeg har ikke kunne lade være med at vise ham en forsmag på M!-serien. Han siger, han er meget stolt, hvilket kun gør mig ekstra glad for billederne. Hans mening betyder meget, og det gør den også til daglig. 

ANNONCE
Aleksandra er Månedens Crush - og hun er Danmarks svar på Kim Kardashian

Det er vi også glade for. Nå, men nu til lidt mere om dig, smukke Aleksandra. Hvis nu du skulle lægge flere ord til dig som person, hvad skulle det så være?

Folk forbinder mig tit med min Instagram-profil. De "forventer" vel, at jeg er en snob, men jeg er faktisk en meget privat person. Altså, jeg bruger meget tid sammen med Mathias, og så er det kun få af mine veninder, som jeg faktisk ser i min fritid. I weekenderne bruger jeg mest tid på mig selv, men jeg fortrækker selvfølgelig, at Mathias er der sammen med mig. 

Jeg har også en anden person med utrolig stor betydning. Jeg bruger enormt meget tid sammen med min mormor. Hvis folk kender mig, så kender de også min mormor. Jeg har hende med mig overalt! Hun er den sejeste mormor. 

Men ellers er jeg skam en helt almindelig pige. Jeg studerer på HF, går op i min træning og har også en svaghed for musik - især hiphop. Jeg kan få en hel søndag til at gå med at lede efter ny musik på Soundcloud.

ANNONCE
Aleksandra er Månedens Crush - og hun er Danmarks svar på Kim Kardashian

Apropos træning, træner du så for at holde dig i gang, eller er der en dybere mening med det? Og hvordan har du det med din egen krop?

Jeg træner faktisk bare for at holde min krop ved lige. Jeg er ikke sådan en trænings-narkoman. Jeg skal faktisk bare træne en gang imellem. Det har nok også noget med mine gener at gøre, og det er jo bare heldigt. Men jeg kan godt lide at træne. Det giver mig lyst til at træne endnu mere. Jeg er god til det, fordi jeg kender min krop, og jeg kender de rigtige øvelser til at gøre min krop stærkere. Men jeg må da indrømme, at der har været nogle perioder, hvor det har været svært at holde det ved lige.

Når jeg kigger på mig selv i spejlet, så synes jeg, det er cool, at jeg kan sige til mig selv "Det er sgu godt arbejde det dér, Aleksandra!" Selvfølgelig er jeg bare en helt almindelig kvinde, som alle andre kvinder. Så jeg har da selvfølgelig også "skønhedsfejl", men udover det er selvtilliden i orden. 

ANNONCE
Aleksandra er Månedens Crush - og hun er Danmarks svar på Kim Kardashian

Her på redaktionen har vi allerede døbt dig Danmarks svar på Kim Kardashian. Er det en sammenligning, du har stødt på før, og hvordan har du det med det?

Jeg forbinder ikke mig selv med Kim Kardashian, og det er da en rimelig vild sammenligning, fordi hun jo netop er kendt for sin krop. Det er da cool, at I tænker, vi har noget tilfælles. Jeg er selv stor fan af Kardashian-familien.

Det er vi glade for at høre - så har vi alligevel ikke ramt helt skævt. Hvad er du egentlig mest tilfreds med ved dig selv, og hvorfor?

Det er nok bare mig som person. Det har intet med min krop at gøre. Det ville også næsten være synd, hvis jeg bedre kunne lide min krop end min egen personlighed. 

ANNONCE
Aleksandra er Månedens Crush - og hun er Danmarks svar på Kim Kardashian

Hvad håber du, 2017 bringer med sig, og hvad bliver det vildeste for dig i det nye år?

Jeg har ingen fremtidsplaner om, hvad der kommer til at ske i 2017. Lige nu tager jeg det, som det kommer, men jeg regner da med, at jeg skal ud at rejse til sommer, men flere "store" planer har jeg altså ikke. Man kunne da have lov at håbe på, at jeg for en gangs skyld vinder i lotto.

ANNONCE
Aleksandra er Månedens Crush - og hun er Danmarks svar på Kim Kardashian

Til sidst vil vi gerne have, at du røber noget om dig selv, som man ikke lige skulle tro?

Det er vist kun de folk, som kender mig, som kan svare på det.

Godt ord igen. Tusind tak for din tid, og held og lykke fremover, Aleksandra.

Fotograf: Mikkel Laumann

Hjemmeside: Mikkel Laumann Blog

Facebook: MikkelLaumannPhotography

Instagram: _mlaumann

Kender du en sød, dansk pige over 18 år, der skal være næste måneds crush, som inkluderer et photoshoot med en professional fotograf - det kan være din veninde, din kæreste, dig selv eller blot en, du har lagt mærke til på Instagram, så send en besked på vores Facebook eller en mail til koordinator Simone Klindt på [email protected]. Så vender vi tilbage, hvis det skulle blive aktuelt.

Har du ikke set, vores tidligere Månedens Crush, Amanda, så klik her

ANNONCE
Del

Seneste nyt