Magasinet M!

Tech-hoveder har opdaget at den nye Nokia 3310 har én fatal fejl

Fejlen kan gøre telefonen ubrugelig i store dele af verden.

Årets bedste nyhed kom tidligere i februar, da det blev afsløret, at Nokia ville relancere den famøse Nokia 3310. Men ak, glæden varer som regel kort, og denne gang er ingen undtagelse.

For sitet Gizmodo har nemlig lavet en liste over ting, du kan og ikke kan bruge telefonen til. For selvom mange ting i den nye version har fået en kærlig hånd, hvad angår design og specifikationer, så kommer den nye 3310 stadig til kommunikere med netværket ved hjælp af de gamle og outdatede 2G-frekvenser.

Og hvad betyder det så? Jo, ifølge The Lad Bible kommer du ikke til at kunne bruge telefonen i mange dele af verden inklusive Canada, USA, Australien, Singapore, Schweiz og Taiwan, hvor det meste af 2G-netværket allerede er blevet slukket for.

ANNONCE
Nokia - Tech-hoveder har opdaget at den nye Nokia 3310 har én fatal fejl Nokia

I Danmark vil du dog stadig kunne bruge telefonen. Ifølge mx.dk er der ingen problemer ved TDC, Telia og Telenor, der deler det såkaldte TT-net, som både inkluderer 2G-, 3G- og 4G-teknologi. Er du en af de små 800.000, der har abonnement ved 3, kan du også ånde lettet op. Selvom 3 kun ejer 3G- og 4G-master, lejer de sig nemlig ind på TDCs 2G-master, der gør, at den nye Nokia 3310 også er dækket ind. Men skal du ud på en længere rejse, vil du altså få problemer med at bruge telefonen alt afhængig af din destination.

Den nye 3310 kommer desuden blot til at være 12,8 millimeter tyk og veje 79,6 gram i modsætning til den gamle, der var 22 millimeter tyk og vejede 133 gram. Derudover bliver den nye skærm større med sine 2,4 tommer og i farve, mens batteritiden vil være 22 timer i tale-mode og en hel måned i standby-mode.

Det forventes at telefonen rammer markedet til sommer.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce