Magasinet M!

Ting, som normalt er forbeholdt film, men alligevel sker i virkeligheden

"Jeg datede en akavet, nørdet pige i folkeskolen, som voksede op og blev model."

Der er visse ting i livet, der er for godt til at være sandt. Og så er der også dem, der bare virker for usandsynlige til at være sande. De ting, som mest af alt sker på film, men aldrig i virkeligheden. 

Lige indtil de gør..

Folk på reddit svarer på spørgsmålet "What's something you thought only happened in movies until it happened to you?" og det er der kommet nogen ret sjove svar ud af. 

Well, inspiration til film kan komme mange steder fra, ikke? 

DerProper

Når der sker en ulykke, og den første person, der ankommer, siger: "Bare rolig, jeg er læge!"

Duchebagel

Man ser ofte de der helt vilde privatfester i film, som virker helt urealistiske i virkeligheden. Min nabo holder dog en lignende hvert år til Halloween. Der er både hyret bartendere, dansere med ild, DJ's og folk er vitterligt rundt i hele huset. 

bellumaster

Den scene i film, hvor hovedrollen bliver sprøjtet til med vand fra en forbikørende bil. Det regner, alt er trist - og for lige at gøre det hele værre, bliver de drivvåde af bilen.

Well.. alt var trist. Det regnede. Jeg skulle gå et langt stykke hjem i silende regn med en masse poser med varer. Jeg gik der i mine egne tanker og lige pludselig, splash

Jeg var drivvåd. Jeg stoppede op og kiggede på bilen, der kørte væk, og så begyndte jeg bare at grine. Jeg troede virkelig ikke, den slags skete i virkeligheden. Men jeg tog fejl. Så pas på, når I går på fortovet, venner. 

TrainedITMonkey

Random fyrværkeri, da jeg friede til min kæreste. Jeg havde ikke planlagt det, og det var hverken en helligdag, weekend eller noget. 

bfield

Da det her skete for mig, tænkte jeg straks, at det normalt var noget, der kun kunne ske på film. 

Jeg havde set en pige i et par uger, og vi var på hotel, da hun valgte at kigge min telefon, mens jeg sov. Hun så, at mine seneste samtaler var med tre piger, og hvis hun rent faktisk havde gidet at læse beskederne, havde hun opdaget, at jeg ofte bruger min privattelefon til arbejde (jeg arbejder med IT), og jeg hjalp dem med problemer. Men nej, hun smider telefonen i hovedet på mig og løber ud til sin bil, imens jeg efter hende råber "jeg kan forklare", men hun vælger at køre hjem til sine forældre, som boede i nærheden. Hun svarede aldrig på mine opkald, men efter et par forsøg, gad jeg heller ikke prøve mere, for jeg gider ikke være sammen med en, der reagerer på den måde.  

noodlenugget

Jeg kørte fra El Paso til Georgia, og kort efter min rejse begyndte, så jeg et af de der skilte, hvor der stod: "Næste tankstation (SHIT ET HØJT TAL) miles"

rabbitpantherhybrid

Jeg spillede hockey og fik en puck i nakken og kunne ikke trække vejret. En fyr fra det andet hold kom løbende hen til mig og sagde: "Jeg er læge, bare rolig." Efter et par sekunder begyndte jeg at trække vejret igen og kunne fortælle, at jeg var ok, og imens vi rejste os, sagde han: "Jeg er glad for, det ikke var seriøst, for jeg er faktisk kiropraktor." 

Siren09

Jeg mødte en virkelig lækker fyr til min kusines bryllup i Europa. Vi dansede og hang ud hele aftenen, men jeg glemte at spørge om hans navn. Ja, jeg ved det, så dumt. Præcis et år senere skal jeg til en anden kusines bryllup i Europa, og da jeg er ude at handle, støder jeg direkte ind i fyren fra brylluppet. Jeg kunne ikke tro mine egne øjne, og det første, han siger, er: "Du er pigen fra brylluppet. Jeg fik aldrig dit navn."

MG_72

Jeg datede en akavet, nørdet pige i folkeskoen, som voksede op og blev model. 

wildescrawl

Jeg mødte en pige på en dating app, og vi aftalte at mødes til en bid mad og se, hvad der ellers skulle ske. Middagen gik fint, og vi gik rundt i byen. Vi endte med at tage hjem til hende og have sex. Da vi ligger i sengen efter, begynder hun at sige, at hendes hofte gør ondt. Hun fortalte mig, at hun havde et tilbagevendende problem med hoften, og nu begyndte det at gøre ondt igen. Jeg blev bange for, det var mig, der var skyld i det. I løbet af den næste times tid blev det værre, og hun bad mig om at køre hende på skadestuen. 

På skadestuen var der problemer. Det lod til, at de troede, hun bare prøvede på at få smertestillende medicin, men hun prøvede at overbevise dem om, at hun virkelig havde ondt. Fire timer senere sprøjtede de noget ind i hoften på hende og gav hende en recept på Vicodin. På vej ud i bilen havde hende og sygeplejersken et stort skænderi, da hun sagde, at denne medicin ikke var stærk nok, imens sygeplejersken sagde, at så måtte hun komme tilbage, hvis smerten ikke aftog. 

Da vi kørte tilbage (kl. var omkring 2), kørte jeg over for et gult lys, men nåede det ikke, og politiet kom. Da politimanden bad om mine papirer, spurgte jeg hende, om hun ville tage det i handskerummet. Hun sagde meget spidst: "Jeg vil ikke indblandes i noget af det her." Jeg synes, det var mærkeligt, men jeg rakte ind over hende og tog selv papirerne. Politimanden spurgte hende, om hun var okay, men hun sagde bare, at hun var træt. Da politimanden gik tilbage til sin bil, spurgte jeg hende også, om hun var okay, men hun sagde bare ja, og så sad vi ellers der i stilhed. 

Da politimanden kom tilbage, bad han mig stige ud af bilen. Kort efter kom en anden politibil, og betjenten her spurgte mig, hvordan jeg kendte pigen ved siden af mig, og om alt imellem os var fint. Jeg fortalte ham, at vi var på vores første date, og at hun kom lige fra skadestuen. Mens jeg snakkede med ham, gik den anden betjent hen til hende og snakkede. Hun blev meget sur og nægtede at give sit ID. Jeg blev bedt om at vente, imens den anden betjent også gik over til hende. 

Efter ca. 30 minutters venten, gav hun endelig sin information, og betjentene fandt ud af, at hun havde to arrestordrer; en for identitetstyveri og en for noget med stoffer. De tog hende med på stationen, gav mig en advarelse og lod ellers mig gå. 

Hun efterlod sin telefon i min bil, så et par dage senere, kørte jeg hen for at aflevere den. Jeg bad hende være ærlig over for mig og spurgte, om hun kun brugte mig for at få smertestillende medicin, og hun sagde ja. Jeg satte pris på hendes ærlighed, men det var sidste gang jeg nogensinde så hende. 

[Kilde: reddit]

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce