Magasinet M!

Trekant

Drømmer du om at have kærestens veninde med i sengen.......det er der mange der gør. Det gælder både piger og fyre. Tilhører du den gruppe, som går rundt og drømmer om at føre disse fantasier ud i livet, skal du nok sætte dig ind i, hvad det går ud på. Især hvis du har en kæreste.

De fleste trekanter opstår efter en våd aften i byen, hvor der er kommet mere end en enkelt inden for vesten. Du kan let komme til at fortryde, da det ikke var planlagt og når du ved, at spiritussen var skyld i, at dine grænser blev brudt.

Der er ikke noget odiøst i at deltage i en trekant. Mange steder er det helt normalt, og lige så mange nyder det sammen med venner. Vi lever i "frie tider", hvor næsten alt er tilladt uden at det skal skjules for omverdenen. Det er ikke spor flovt at deltage i en trekant, ikke mere i hvert fald. Det er tilladt, så hvorfor ikke gøre det?

Men før du lokker kæresten til at invitere veninden eller en ven med under dynen, eller før du dater et "par", eller to trekantslystne piger, skal du nok tænke lidt på, hvorfor du gerne vil deltage i en trekant. Som mand skal du ikke være så bange for at ytre dig om denne lyst. Det har vist sig, at mange, faktisk rigtig mange piger, drømmer om at prøve en trekant!

Tit har man denne lyst fordi sexlivet med kæresten er gået hen og blevet en anelse kedeligt og fantasiløst. I den tro, at man ved at bryde grænser, eksperimentere, og gøre noget spændende, kan rette op på et kedeligt sexliv, kan da godt være en løsning. Men det er nok ikke her du skal finde svaret.

Måske har du bare behov for at blive bekræftet og går rundt i den tro, at to må være dobbelt så godt, når dit ego skal styrkes. Eller tænder du i virkeligheden på to sæt hænder, to tunger og fire bryster, der kun koncentrerer sig om dig!

Hvis du har en kæreste, skal du huske på, alt det, der kan gå helt galt, og i værste fald være skyld i, at jeres forhold må stoppe. Den ene part kan blive jaloux. Det er helt sikkert ikke nemt når ens kæreste bliver vildt tændt af at være sammen med en anden pige, og det kan også være meget svært at se en anden pige dyrke hed sex med ens kæreste.

Det kan derfor være en god idé at tale med kæresten om det, så I i fællesskab kan udleve drømmen. Måske bryder hun sig ikke om, at du kysser en anden pige. At kysse kan nemlig være en meget personlig og intim ting. Aftal på forhånd, hvordan det skal foregå. Så har I ikke noget at lade hinanden at høre bagefter.

Nogle fyre drømmer ikke om at få en ekstra pige med i sengen, men en af samme køn. Hvis din pige går med til det, skal der også være klare aftaler, som skal overholdet. Det er ikke sikkert, at hun bryder sig om, at din "ven" tager din pik i munden eller boller dig i røven. Lad os slå fast med det samme, at man ikke er bøsse eller lesbisk, fordi man har fantasier om at dyrke sex med en af samme køn.

Det kan være en rigtig god idé, at pige/fyr nummer 3, er en I ikke omgås personligt. Herved opstår der ikke så let jalouxi, efterfølgende.

Er du single, kan jeg kun sige én ting: Go for it! Men brug beskyttelse, også selvom du kender personerne. Det er helt naturligt, at en fyr bliver vildt tændt af at se to piger dyrke sex. Dyrk det, dyrk det meget og bliv en lykkelig mand. Du vil ikke fortryde det.

ANNONCE
Del

Seneste nyt