Magasinet M!

Uden masser af sex kan hendes vagina blive deprimeret - så vis det her til din dame

For du kan hjælpe hende!Der er mange, der årligt bliver ramt af depression. Det kan være en ulykkelig hændelse i privatlivet, at man bliver fyret fra jobbet, eller blot på grund af at det er vinter. Men du vidste nok ikke, at kvinders ædlere dele også kan blive deprimerede. Jo, den er god nok. Og det er ikke på grund af en eller anden klam sexsygdom. Det fortæller en sexterapeut nemlig til New York Post.

- Det er meget vigtigt, at vi har et sundt sexliv med vores partner eller os selv, siger Louise Mazanti, der er sexterapeut i London, til det amerikanske medie.

- Folk siger ofte: "Jeg har ikke et sexliv, fordi jeg ikke har en partner." Men glem det, og hav et sexliv med dig selv, tilføjer hun og hentyder til, at kvinder bør investere i en vibrator, de kan hygge sig med.

Hun fortsætter:

- Det handler om at massere den og røre vævet, så den bliver levende, så blodet strømmer, og vævet bliver elastisk. Det handler virkelig om at træne vævet.

ANNONCE
Uden masser af sex kan hendes vagina blive deprimeret - så vis det her til din dame

Alt dette bunder - angiveligt - i, at hvis cellerne i den vaginale væg ikke får nok blodtilstrømning og ilt, så kan de ikke eliminere udflåd og toksiner fra vævet, hvilket kan forårsage vaginal atrofi - a.k.a. Depressed Vagina Syndrome. Det er også det, vi kender som tørhed i skeden.

- Når din evne til at have sex og din lyst til at have sex mindskes, forandres din identitet. Du begynder at stille dig selv spørgsmålet: "Hvem er jeg nu, hvis ikke jeg er den seksuelle kvinde, jeg plejede at være?," siger Louise Mazanti og fortsætter:

- Det kan forårsage depression, identitetskrise samt en dyb eksistentiel ransagelse af dit liv.

Okay, det lyder sgu seriøst. Altså? hvis hendes vagina er deprimeret, bliver hun det også. Det må ikke ske, og det er op til jer, drenge. Okay, selvfølgelig kan hun bare lege med sig selv for at undgå den vaginale depression, men hvis I kan hjælpe, ja, så bør I hjælpe.

Alle kvinder fortjener en lykkelig, effektiv pakke imellem benene. Og sammen kan vi altså komme den vaginale depression til livs.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE