M!

Ugen i sport: Bendtners kæreste viser sig frem i frækt undertøj og 5 røde kort i venskabskamp

En venskabskamp med fem røde kort, en hund, der (næsten) er lige så god til fodbold som Lionel Messi og et frækt billede af Julie Zangenberg. Vi giver dig det bedste og skæveste fra ugen, der gik, i sportens verden.

Ugens kamp

Det går aldrig stille for sig, når de to argentinske rivaler Boca Juniors og River Plate møder hinanden. Ikke engang, når det blot er i en venskabskamp. For da de stod over for hinanden søndag som optakt til den argentinske sæsonstart, blev hele fem spillere udvist. Se de røde kort herunder:

Ugens hund

En hund har spillet sig ind i fodboldfans' hjerter verden over, efter at denne video fra en brasiliansk strand blev uploadet på sitet Band.com i sidste uge. Og det forstår man godt, for det er virkelig imponerende, hvor meget teknik hunden rent faktisk udviser her. Det afspejler nogle af kommentarerne, hvor en bruger blandt andet skriver: "Haha, den hund er så meget bedre end Lionel Messi, Cristiano Ronaldo og Neymar Jr.

Ugens tweet

Dele Alli bragte på smukkeste vis Tottenham foran med 2-1 i weekendens 3-1-sejr over Crystal Palace. Men det var først efter kampen, at han virkelig stjal overskrifterne, da holdkammeraten Eric Dier uploadede denne video på Twitter af en ung Dele Alli, som synger med på sangen "I Wish I Was a Punk Rocker" foran spejlet - en ting, som fansitet Simply_Spurs blandt andet retweetede. Genialt!

Ugens mål

Angel Di Maria har for alvor fået tur i den igen efter sit skifte til Paris Saint-Germain. I weekenden nettede han to gange og scorede blandt andet dette gudemål.

Ugens hold

Deltagerne af verdens største en-dags-sports-event er fundet. Årets Super Bowl bliver imellem Carolina Panthers, der smadrede Arizona Cardinal 49-15, og Denver Broncos med Peyton Manning, som noget overraskende slog New England Patriots 20-18. Vi glæder os.

Ugen i sport: Bendtners kæreste viser sig frem i frækt undertøj og 5 røde kort i venskabskamp

Ugens babe

Lord Bendtner har en virkelig lækker kæreste i form af Julie Zangenberg. Og de to havde måske en fræk aften søndag, eftersom den tidligere klatretøs uploadede dette billede med billedteksten "Datenight" på sin Instagram-profil.

 

Datenight.

A photo posted by Julie Zangenberg (@juliezangenberg) on Jan 24, 2016 at 1:21pm PST

Del