Magasinet M!

Ugens bedste svinere til M!

Vi har strammet selerne og spændt hjelmen, men alligevel fået gode, onde, solide og fortjente svinere her på redaktionen.

Ugens bedste svinere til M!

Hvorfor: Vi samarbejder med tipsbladet.dk og bragte deres artikel om Nicki Bille. 

Læs den her: Farvel til Nicki Bille: En kaotisk karriere med fede citater

Hvad siger M: Kære læser. Vi stjæler aldrig artikler. Det er både ulovligt og uetisk. Vi ville heller ikke bryde os om, at andre stjal fra os.

ANNONCE
Ugens bedste svinere til M!

Hvorfor: Vi lavede en liste over ting, som mænd faker, at de kan lide, for at få et skrald.

Læs den her: 10 ting mænd lader som om de kan lide - kun for at få noget på den dumme

Hvad siger M: Vi tog engang en eksamen. Vi kan ikke huske, hvad det var for, men det var noget med et grønt bord og kuglepenne. Vi tager dog kritikken til efterretning!

ANNONCE
Ugens bedste svinere til M!

Hvorfor: Vi lavede et galleri med barnestjerner, som endelig var blevet voksne - og modnet rigtig pænt.

Læs den her: 9 barnestjerner som er blevet vanvittigt lækre med alderen

Hvad siger M: Det var ganske rigtigt et rigtigt dårligt billede, og vi retter naturligvis ind. Til info, så fik praktikanten også et håndkantsslag a la "Slå Først Frede", så nu skulle den være på plads.

ANNONCE
Ugens bedste svinere til M!

Hvorfor: Vi skrev om fire helt almindelige ting, som forringer sædkvaliteten.

Læs den her: 4 "helt almindelige" ting der kan forringe din sædkvalitet

Hvad siger M: Selvom det er blevet mere normalt at se folk pulse på joints i gadebilledet, så kan man egentlig ikke kalde det "almindeligt". Der bøjer vi os. Det skulle have haft en anden formulering. Tak for dét, kære læser.

ANNONCE
Ugens bedste svinere til M!

Hvorfor: Vi bragte en artikel med legitime grunde til at fyre kæresten.

Læs den her: 10 legitime grunde til at slå op med din kæreste

Hvad siger M: Hold da op. Den artikel var verdens bedste læsere stærkt uenige i. Faktisk fik vi så mange svinere for den, at der ikke er plads til dem allesammen. Så kan vi vist kun sige undskyld, og vi lover, at forbedre os. Dog er journalisten ikke en hjemmeboende, 15-årig dreng fra Ekstra Bladet. Men han ligner det.

ANNONCE
Ugens bedste svinere til M!

Hvorfor: Google har med vilje sløret og fjernet diverse billeder fra deres Google Earth. Vi havde lavet en lille samling af nogle af dem.

Læs den her: 7 mystiske steder Google Earth ikke vil have du skal se

Hvad siger M: Stavefejl er aldrig i orden. Vi håber, at din hjerne har fået det bedre.

Ugens bedste svinere til M!

Hvorfor: Vi bragte en historie om lucide drømme, som er evnen til at have fuld kontrol over sine drømme. Man kan altså lave lige hvad man har lyst til i sin egen lille drømmeverden.

Læs den her: Ny pille gør dig til herre over egne drømme - men tør du?

Hvad siger M: Det er fuldstændigt korrekt, at søvnparalyse er en meget alvorlig ting. Alvorlig på den måde, at det er sindssygt skræmmende. Vi havde dog valgt at vinkle artiklen på selve fænomenet 'lucide drømme'. Men vi overvejer, at skrive en artikel om søvnparalyse. Bonusinfo om søvnparalyse er blandt andet, at man føler, at man er vågen. Men kroppen er lammet. Samtidig føles det som om, at man bliver overvåget af "noget" i mørket.

Fy - for - den - lede.

 

ANNONCE
Ugens bedste svinere til M!

Hvorfor: En gal videnskabsmand fra Norge stillede sig foran en riffel, som så skød mod ham under vand.

Læs den her: Sådan går det når man skyder sig selv under vandet

 

Hvad siger M: Tja, du kan da have ret i, at han ikke skyder sig selv, men får en anden til det. Konceptet er dog det samme, hvor de vil vise, hvad der sker, når en kugle bliver affyret under vand. Men du bringer faktisk en interessant tese op, for hvornår holder kuglen op med at være dødbringende, når den bliver skudt under vand? Så nu mangler vi bare en gun, en pool og en forsøgsperson. Anyone?

ANNONCE
Ugens bedste svinere til M!

Hvorfor: "The Mountain" fra 'Game of Thrones' er et ordentligt bæst af en mand, og vi bragte historien om, hvordan han er blevet så pokkers stor.

Læs den her: Sådan blev "The Mountain" fra 'Game of Thrones' til en af verdens stærkeste mænd

Hvad siger M: Kære læser. Du har faktisk ret. Det med kcal, kalorier og Kilojoule er en bøvlet jungle, hvor man bruger enhederne forskelligt, hvis man taler om ernæring kontra selve energien i noget. Men manden spiser 10.000 kcal om dagen, hvor en normal mand skal have cirka 2000-2500 kcal om dagen. Sorry!

ANNONCE
Ugens bedste svinere til M!

Hvorfor: Hver dag bringer vi pigernes svar på et spørgsmål, som en mand har stillet. Denne gang handlede det om pigernes yndlingsstilling.

Læs den her: Sexstillingerne der bringer hendes indre sexgudinde frem

Hvad siger M: Redaktionen har lige fået en ny flux capacitor til vores DeLorean. Vi er stadig ved at finde ud af, hvordan den fungerer. Hvis du ikke ved, hvad det er, så gå hjem og se 'Tilbage til Fremtiden'. 

ANNONCE
Ugens bedste svinere til M!

Hvorfor: Denne læser har skrevet på vores væg på Facebook og ikke til et specifikt opslag.

Hvad siger M: Vi lytter skam meget til, hvad vores læsere skriver til os. Faktisk prøver vi at læse alt, hvad der bliver skrevet til os. Vi tager også alt til efterretning. Vi er ligeledes også glade for alt den konstruktive kritik, som vi kan få. Så mange tak.

ANNONCE
Ugens bedste svinere til M!

Hvorfor: Vi har sat en ad-blocker-blocker-agtig tingest på mmm.dk, da nogle af vores dejlige læsere har ad-blocker, hvilket gør, at de ikke ser bannere og reklamer.

Hvad siger M: Vi ved godt, at bannere og reklamer kan være irriterende. Men for at mmm.dk kan blive ved med at være gratis for læserne, skal vi hente en indtjening et sted. Vi har tidligere forsøgt med en tjeneste, hvor man for et lille beløb om måneden kunne se mmm.dk helt uden reklamer, men det var der stort set ingen, der benyttede sig af. Og det er helt fair. Da magasinet eksisterede, var der ligeledes også reklamer i bladet.

ANNONCE
Ugens bedste svinere til M!

Hvorfor: Pigepanelet har svaret på, hvad de synes om sex, når der er "kommunister i lysthuset".

Læs den her: Her er svaret: Vil pigerne have sex, når det er "den tid på måneden"? 

Hvad siger M: Ikke en sviner til os. Men ad?

Del

Seneste nyt

Annonce