Magasinet M!

Utroskab

Jamen jeg var da ikke utro, for det tæller da ikke når man er fuld. Eller gør det....?



Alle har en mening om utroskab. Denne mening kan dog hurtigt ændre sig, og det sker oftest når man selv har prøvet at stå på den anden side, og været den der er blevet såret.

Der er mange forskellige meninger om, hvornår man er utro, og hvornår man ikke er. Men inderst inde ved man jo godt, hvis man har haft fingrene for langt fremme.

Hvornår er man utro?

Alle flirter, og dette mener jeg er helt i orden. Men grænsen ved flirt og utroskab er også meget lille, og en flirt kan meget hurtigt udvikle sig. En vedvarende flirt med den samme person f.eks. på arbejdspladsen, er i mine øjne meget værre end et frækt smil, der lige bliver kastet hen over dansegulvet på et af byens diskoteker. Alle ved godt, hvornår de har været utro, for det kan man mærke på sig selv. Jeg mener, at kysser man med en anden end ens partner, så er dette også utroskab. Det ville være nemmere for mig at tilgive, end hvis min kæreste havde haft sex med en anden, men jeg ville stadigvæk betegne det som om, at han havde mig utro. Det kan godt være fordi, at jeg endnu ikke er så gammel, og at mange andre ville betegne dette som noget uskyldigt, og som noget der ikke var værd at snakke om. Men det du laver, er du jo fuldt bevidst om, ligemeget om du mener du er utro eller ej. Prøv lige at stoppe op et øjeblik, og i stedet for at tænke over, om du selv mener det går under betegnelsen utroskab, så tænk over hvad din partner ville mene om situationen. Mener han eller hun du er utro, jamen så er du det ganske enkelt også.

Tro eller Utro

Jeg kan diskutere det at være utro i timevis og skrive side op og side ned om, da det er et emne, som man bare aldrig kan komme til bunds med. Utroskab bliver meget tit forbundet med jer mænd, men det er ingen hemmelighed, at det skam også er os kvinder der er utro.

Jeg har aldrig helt forstået ideen i det at være utro, me har alligevel selv været det. Men hvorfor i alverden er det, at vi får trængen til at gå ud og være sammen med andre end vores partnere? Jeg har i tidens løb skulle lægge øre til mange forskellige undskyldninger for, hvorfor folk er utro, og ingen af undskyldningerne kan jeg bruge til en skid. "Jeg får ikke nok opmærksomhed derhjemme", er den undskyldning som kvinder typisk kommer med, hvis de har været nogle svin. Men hvad i alverden er det for en undskyldning? Hvis man ikke får nok opmærksomhed, så er der enten noget helt galt i forholdet, og så er det da bare med at komme ud af det, ellers er der måske tale om, at man har et meget ringe selvværd, og man bare ikke kan få opmærksomhed nok?

Jeg var fuld..... Ja det var du sikkert. Dette kan så absolut ikke bruges som en undskyldning, men i mange tilfælde kan det godt bruges, som en forklaring på, hvorfor det skete. Alle ved jo, at man mister sine hæmninger, når der kommer alkohol i blodet, og man gør nogle ting, som man måske ikke helt får tænkt igennem. Min holdnign til dette er dog blot, at gør du det når du er fuld, så havde du nok gjort det alligevel når du var ædru, hvis du fik muligheden for det.

Hvis man er utro, fordi man vil have i både pose og sæk, så har jeg ikke nogen forklaring til det, udover at du har en personlighed, der er helt til grin. Man har sikkerheden i den faste kæreste, der nusser en på ryggen om søndagen, når man har tømmermænd, og ved siden af har man det frække og forbudte. Det kan jeg sagtens se det praktiske i, det skal der slet ikke være nogen tvivl om, men jeg vil da 1000 gange hellere finde en, der kan give mig nok tilfredsstillelse til, at jeg ikke behøver finde dette forskellige steder og hos forskellige personer.

Det sårer utrolig meget at ens partner har været sammen med en anden, ligemeget om man er mand eller kvinde, og jeg synes det er noget af det mest nedladende man kan udsætte sin partner for. Hvis man har problemer i et forhold, så må man da være mand eller kvinde nok til at få styr på disse problemer, i stedet for bare at lade dem ligge, og så opføre sig som et svin ved siden af. Tænk dog på, hvormange mennesker du kan såre ved at være utro, og lad være med at være så egoistisk at du kun tænker med dine nedre dele.

Jeg er ikke mere naiv end jeg godt ved, at det kan ske i selv de bedste forhold. Og jeg er absolut ikke den der skal sidde og pudse min egen glorie, men da jeg faldt i med begge ben, vidste jeg også godt, at det forhold jeg var i, så nok ikke lige var der jeg burde være. Er et hurtigt knald virkelig værd at sætte dit forhold på spil for?

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce