Magasinet M!

Valentinsdag: Sådan tager du damen med på den perfekte Valentine's date

Her er guiden til Valentinsdag: Hvad skal du købe til hende, hvor skal du tage hende på date, og hvordan får I god sex. Læs med her.Vi kan godt blive enige om, at Valentinsdag er enormt opblæst, og det er nok mere amerikansk propaganda end et reelt kærlighedsfænomen. Derfor lavede vi også dette galleri med hysterisk sjove hadegaver, du kan bruge til Valentinsdag - hvis du tør.

Dagen er dog samtidig en rigtig god anledning til at vinde point hos damen eller komme på date med din flirt. Se hvordan, du kan gøre, her. 

AFTALEN 

Sådan her må du IKKE invitere hende ud til Valentinsdag

Kæresten: Selvom I har været sammen i lang tid, bør du stadig forkæle damen en gang i mellem, men det behøver ikke at være den dag. Vi ved sgu godt, at Valentinsdag er noget opreklameret skidt, men lad være med at lad som om, du ikke anede det fandtes. Hvis du synes, det er noget pjat, så sig i god tid noget i retningen af:

"Jeg ved godt, det er Valentinsdag i næste uge, men synes du ikke i stedet, vi skulle lave noget romantisk en anden dag - måske i dag?" 

Daten: Lad nu være med at vente til aftenen inden (eller endnu værre til på dagen) med at invitere hende på date. Det er dårlig stil, og hun kommer til at føle, at du udelukkende gør det, fordi du ikke har andre planer. 

Sådan her skal du invitere hende ud

Kæresten: Sørg for at hun ved, at I skal lave noget, så hun ikke laver aftaler med sine veninder, hvis kærester er for dovne til at lave noget med deres pige på Valentine's Day. Måske får du daten til at lyde lidt ordinær, og så overrasker du hende på dagen.

Daten: Hvis I har aftalt at ses en uges tid inden Valentine's Day, så spørg hende pænt, om hun "har planer på dagen". Så virker det ikke som en big deal, men I ved begge, at det måske er lidt.

ANNONCE

GAVEN 

Der her må du for guds skyld ikke købe:

Til kæresten: Hold dig fra en stor buket røde roser og en hjerteformet æske chokolade. Der er chance for, at hun vil kaste op af kliché-allergi.

Til daten: Her bliver den lidt tricky. Du skal ikke gå all-in på en kæmpe gave, for du aner ikke, om hun har købt noget til dig - og så bliver det akavet for jer begge. Drop derfor smykkerne i denne omgang. Det kan virke lidt overvældende.  

Det her skal du købe

Til kæresten: På Valentinsdag dur alt (selv, hvis du ikke køber nogen gave). Alt i et forhold handler om at vise, at du har tænkt over det, du gør. Skal det være lidt frækt, kan du jo springe ud i at købe sexet undertøj til hende i gave på Valentinsdag.

Derudover kan kvindfolk godt lide ting, der skinner! Et fint smykke skader aldrig. Bonus-point, hvis det er noget, du ved hun har ønsket sig.

Til daten: Den her deler nok vandene lidt. Men hvis du køber blomster - den fine buket fra blomsterhandleren og ikke Netto - viser, at du ikke er for nærig til at give hende en lille gave. Og det er ikke hver dag, at piger får blomster! 

ANNONCE

SELVE DATEN

Det her skal I IKKE lave på jeres date

Med kæresten: Det samme, som I har gjort de sidste 4 år i træk. Vis hende, at du stadig kan overraske.

Med daten: Du kan selvfølgelig godt tage hende med på en fancy restaurant (gaaab) og prøve på at være romantisk blandt 100 andre par, eller du kan tage hende med i biografen og sidde i akavet stilhed i 2 timer. Men så kan du lige så godt sige til hende med det samme, at du også dyrker sex med sokker på.

Det her skal I lave på jeres date

Med kæresten: Hvis du er rigtig god, planlægger du lidt forud, og tager hende med på en weekendtur - om det er dine forældres sommerhus eller Berlin er faktisk lidt ligegyldigt, så længe du bare har tænkt over det. Og med det mener vi, at du selvfølgelig har sørget for at sommerhuset ikke bliver renoveret den weekend, eller at du har husket at booke hotel, når I så er ankommet til Berlin.

Med daten: Det her er din chance for at vise, at du er en keeper. En hjemmelavet 3-retters middag vælter altså flere kegler end den købte slags. Hvis du ikke er den fødte kok, så tag hende med ud og lav noget sjovt - se en koncert med et upcoming band eller tag ud og klatre (hvis hun er den sporty type). Lidt kreativitet har aldrig skadet nogen.

ANNONCE

SØDE ORD

Det her holder du kæft med

Kæreste: "Kan du ikke spise din dessert lidt hurtigere, så vi kan få festen ind i soveværelset?". Ro på, Casanova. Det er ikke en oppustelig sex-dukke, der sidder foran dig.

Daten: Hold dig kilometer væk fra at sige, at hendes hår er flot, fordi det ligner din ex-kærestes. Alt med ex-kærester er faktisk bare no-go. Det ved du godt, ikk'?

Det her skal du sige

Kæreste: Alle de ting, du ikke får sagt til hverdag. Hvor sød hun er når hun sover, og hvor glad hun gjorde dig, da hun for et par måneder siden sagde, at hun hellere ville vælge dig over Ryan Gosling.

Daten: Fortæl hende, hvor smuk hun ser ud i aften, og hvor glad du er for, at hun vil tage på date med dig i dag. Hvis du tænker "Jamen det mener jeg jo ikke," så er hun måske ikke pigen, du skulle have inviteret ud i første omgang.

ANNONCE

SEX

Det her er absolut no-go

Kæreste: Lad være med at tro, at I kommer til at have verdens bedste sex, bare fordi det er Valentine's Day. Det er ligesom at tro, at Nytårsaften bliver den vildeste fest, når man i virkeligheden ender med at ligge med hovedet i toilettet kl. 00.15.

Daten: Hvis I stadig er ved at lære hinanden at kende, skal du ikke automatisk gå ud fra, at I kommer til at have sex, fordi du har købt en gave eller lavet middag til hende. Du kommer hurtigt til at ligne en køter, der venter på rester fra aftensmaden.  

Det her skal du gøre

Kæreste: Giv jer god tid. Der er højst sandsynligt intet I skal nå bagefter, så hvorfor ikke lige bruge en time ekstra på at bygge spændingen op?

Daten: Low expectations = low disappointment. Når dit primære mål med aftenen ikke er at få hende med i seng så hurtigt som muligt, er der faktisk større chance for, at det kommer til at ske. Og din aften bliver ikke ødelagt af dine høje forventninger, hvis ikke det gør.

Vigtigst af alt skal du huske - uanset om du har kæreste eller bare ser en pige - at Valentine's Day kun er en dag ligesom alle andre, og at det ikke kan udligne dårlig opførsel resten af året. Så vær en gentleman hele året, guys!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE