Magasinet M!

Verdens ældste kondom

Lige nu udstilles verdens ældste kondom.Hvis du render rundt og tror, at kondomer er en relativt ny opfindelse på linje med Betamax videomaskinen, stempelkanden og spolebåndoptageren, så kan du godt tro om igen.
Verdens ældste kondom
Tag en tur i en tidsmaskine. Rejs gennem de forskellige århundreder, og når du når til 1640, så trykker du på stop. Når du så er kommet til det rette år, så husk lige at tage en tur over Øresund og videre til Lund i Sverige. 

Og det skete i de dage i 1640 en gang, at de første apotekere satte hysteriet igang...

Om der er tale om en høj komfortfaktor, er nok en anelse tvivlsomt, og mon ikke også hele samlejet bliver en smule akavet, når man først skal op og koge mælk, når boneren står bedst...?

Det er korrekt - varm mælk. I datiden var man overbevist om, at varm mælk kunne forbedre kondomets smidighed, samt beskytte mod seksuelt overførte sygdomme!

Datidens kondomer kom med en fin manual skrevet på latin, så det var kun de sprogkyndige af de liderlige handyr, der kunne tillade sig den tvivlsomme luksus et kondom var den gang. 

Går din sommerferie til Østrig denne sommer, så tag et smut forbi Det Tyrolske Museum, hvor mere end 250 meget meget gamle ting med seksuelle relationer udstilles.
ANNONCE
Del

Seneste nyt