Magasinet M!

Verdens dummeste idé? Mand går ind på politistation med en AK-47 - mens det hele bliver filmet

De kunne vist have sagt sig selv, at det ikke ville ende godt.

Verdens dummeste idé? Mand går ind på politistation med en AK-47 - mens det hele bliver filmet

Der findes dumme idéer, og så findes der idéer, der sprænger dumhedsskalaen. Det her hører til sidstnævnte. To mænd besluttede sig nemlig for at gå ind på en politistation bevæbnet med et par AK-47'ere, da de var utilfredse med at være blevet stoppet af politiet et par timer tidligere.

Det skriver sitet Click On Detroit.

Konfrontationen mellem de to mænd og politiet skulle være startet i søndags, efter at politiet havde modtaget et opkald fra et par shoppere i Dearborn, Detroit, som havde set et par mænd af farligt udseende, der havde taget masker og skudsikker veste på.

Da politiet dukkede op, var mændene væk, men senere stoppede de deres bil. En ting, de to mænd også optog på video.

ANNONCE

Som du kan se, er det en tydeligt utilfreds fører af bilen. Han siger blandt andet:

- Lad mig køre videre. Lad mig være fri, fordi vi har ikke brudt nogen love. Det her, og det ved du, er en ulovlig tilbageholdelse, og du gør klogest i få styr på dit shit, fordi vi er færdige her? Åh, jeg kommer til at indgive en klage.

En ting, som de to fyre gjorde alvor af. De kørte nemlig netop ned på den nærmeste politistation for at indgive en klage? med geværer i hænderne.

Hvad kunne gå galt?

ANNONCE

En af mændene, den 24-årige James Baker, siger til kameraet i videoen:

- Vi frygtede lidt for vores liv, da vi blev stoppet, så vi tænkte, vi ville understrege en pointe.

Baker bar to våben, da han gjorde sin entré på politistationen, mens den anden mand, 40-årige Brandon Vreeland havde et kamera og et stativ i hænderne.

Og mødet med politiet gik nogenlunde som forventet.

Kort tid efter blev de nemlig mødt af flere betjente, der sigtede på Baker og bad ham om at smide sine våben fra sig.

Mandag sagde Baker på Facebook, at han i øjeblikket stod over for tre sigtelser. Sigtelser, der ifølge Detroit Free Press består i at forstyrre freden og ordenen, ikke at ville samarbejde med politiet og at maskere sig. Begge mænd betalte små 10.000 kroner i kaution og blev løsladt efterfølgende, men kan se frem til en fremtidig retssag.

Begge mænd er ifølge FOX 2 tilhængere af at bære våben i det offentlige rum, men foreningen Open Carry i Michigan har efterfølgende kontaktet Dearborn Politi for at fortælle, at de ikke støtter op om de to mænds handling.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE