Magasinet M!

Video: 'Abe-manden' sætter vanvittig verdensrekord - på alle fire!

En japansk mand fra Tokyo kan nu kalde sig verdens hurtigste mand over 100 meter. Men ikke med en traditionel løbestil. Se hans bizarre verdensrekord lige her.

Video: 'Abe-manden' sætter vanvittig verdensrekord - på alle fire!

Det er da meget muligt at jamaicanske Usain Bolt med tiden 9.58 er verdens hurtigste menneske over 100 meter. Men det er han nu altså kun på to ben. For der findes faktiske en hurtigere herre end ham, når handler om at løbe på alle fire som et dyr. Som en abe. 

Ja, det lyder rablende vanvittigt, men faktisk satte japanske Kenichi Ito, bedre kendt som 'Abe-manden', verdensrekord i 100-meterløb med alle fire legemsdele på jorden. Med tiden 15.71 sekunder kunne han kalde sig ny verdensrekordindehaver i løb på alle fire. Og det er ikke svært at forstå, hvorfor den 33-årige løber kaldes 'Abe-manden'. Bare se hans løbestil.

I videoen herunder kan du se Kenichi Itos imponerende (?) verdensrekord:

ANNONCE

Rekorden blev sat på Komazawa Olympic Park Athletic Field i Tokyo. Faktisk har 'Abe-manden' haft rekorden fem gange tidligere, men den seneste rekord på 15.86 sekunder nappede han fra sin landsmand og rival Katsumi Tamakoshi (Ja, næsten som Tamagotchi).

Men nu viser 'Abe-manden' altså, at han er stærkt tilbage. Godt gået, og tillykke med rekorden herfra!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce