Magasinet M!

Vinderen af DM i Hotdogsspisning 2019 er fundet

Der blev skovlet pølser indenbords!

DM i Hotdogsspisning 2019 løb af stablen på Gammeltorv i Aalborg, og det gik vildt for sig.

Vinderen blev Mikael Berg Larsen, som går under kunstnernavnet, Galhalsen - en legende fra Vejle, som blev DKs nye hotdogkonge!

Og hans indsats?

27 fucking hotdogs på 15 minutter.

Det var en dramatisk tæt sejr, for både andenpladsen og tredjepladsen, der gik til hhv. Robert Olsen fra Errindlev og Daniel Larsen fra Vipperød, havde alle spist samme menu – 27 hotdogs på ligeledes blot 15 minutter. Derfor blev det afgørende hvem af finalisterne, der først spiste 10 hotdogs. Og det blev altså den topseedede Mikael Berg Larsen, der løb med trofæet, æren og den store rejsepræmie på 20.000 kr.

"Det er helt fantastisk at stå her som vinder. Det er helt overvældende, og jeg kan stadig ikke helt fatte det. Jeg ramte ikke helt topformen i dag, og der kom da også sved på panden, da jeg jo løbende kunne følge med i stillingen, og der var hård konkurrence lige til allersidste pølse. Jeg er bare glad for, at det var mig, der var hurtigst. Tredje gang er jo lykkens gang.", smiler den nykronede Hotdogkonge og fortsætter.

"Efter to andenpladser i 2017 og 2018, er jeg vildt glad for, at jeg endelig kan løfte trofæet. Jeg vil bære titlen meget stolt. Og ja, jeg kommer igen næste år. Titlen skal jo forsvares!"

DM i Hotdogspisning 2019 blev afviklet af Steff Houlberg i samarbejde med Aalborg City og VisitAalborg, og hele omsætningen fra både finaledagen og indtægterne fra kvalifikationsrunderne går ubeskåret til Børnenes Kontor i Aalborg, der i løbet af den kommende uge vil få overrakt donationen.

De 10 finalister spiste:

Mikael Berg Larsen, 27

Robert Olsen, 27

Daniel Larsen, 27

Andreas Lübcke, 25

Lars Schmidt, 22

Peter Tranholm, 20

Heine Klim, 18

Kristian Holdt, 18

Thomas Mahler, 16

Jan Lund Nielsen, 13

ANNONCE
Vinderen af DM i Hotdogsspisning 2019 er fundet
Del

Seneste nyt

Annonce