Magasinet M!

Weekendens F1-løb i Monaco: Højdepunktet på året

Det mest prestige fyldte F1-løb løber af stablen i weekenden

Det sjette løb i F1 finder sted i Monaco, Circuit De Monaco, i weekenden den 23. - 26. maj. Og, denne bane er vi mange, der har glædet os til. Det kan vi vist godt kalde for højdepunktet på året, og det løb kørerne formentlig glæder sig allermest til. Der er skruet op for glimmer, glamour, spænding og stemningen er høj henover hele weekenden. 

Men, fordi der er skruet op for alt i Monaco, så er det her særligt vigtigt for kørerne, at de ikke lader sig imponere over omgivelserne, og selvfølgelig stadigvæk holder fokus på dét det hele handler om, nemlig F1-løbet. De største sponsorer er til stede i weekenden, og løbet i Monaco bliver omtalt som det vigtigste løb på F1-kalenderen. Derfor er der også stor grund til at følge med i weekenden.

Der kan også være chance for lidt ekstra underholdning ved weekendens F1-løb. Tilbage i 1955 lykkedes det den første kører at køre i havnebassinet ved Monaco, og ti år efter måtte endnu en F1-kører, Paul Hawkin, og hans Lotus racer fiskes op af Middelhavet.

ANNONCE
Monaco, Circuit De Monaco

Banens længde: 3.337 meter

Banerekord: 1:14.26 (Max Verstappen, 2018)

Antal omgange: 78

Banen er svær, og den mindste fejl vil straffe kørerne. Ud over at være en af de mest prestige fyldte baner, så er det også en af de sværeste baner i F1-sæsonen. 

Vi glæder os til et spændende løb!

Seneste tre vindere i Monaco:

Daniel Ricciardo, 2018 Red Bull

Sebastian Vettel, 2017 Ferrari

Lewis Hamilton, 2016 Mercedes

ANNONCE
Del
Om forfatteren
Simone Klindt Simone Klindt

Følg på:
Instagram

Simone er M!'s babe-boss. Når hun ikke lige har travlt med at få styr på den næste babe, arbejder hun mere overordnet med kommunikationen i huset. 

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt