Magasinet M!

Winter is coming: Gør dig klar til snerydning med denne rå robot!

Med den her bandit af en selvkørende snerydningsrobot kan du bare blive liggende i sengen.

Winter is coming: Gør dig klar til snerydning med denne rå robot!

Det er vinter, og snart kommer det, vi alle både elsker og hader; Sne!

Vi elsker det, når vi kan bygge snemænd og tyre det efter hinanden, eller når vi kan stå ned ad en piste et sted i Østrig. 

Men når vækkeuret ringer en time tidligere end normalt, fordi fortov og indkørsel skal ryddes, inden naboer og gamle damer begynder at skvatte foran dit hjem, så hader man alt ved sne!

Men nu kan du få en robot, der klarer alt det med snerydningen for dig, mens du bare kan blive liggende i din varme seng. 

Kobi hedder robotten, der også kan indstilles til selv at hente vejrudsigten. Dermed ved robotten, hvornår der kommer til at falde sne, der hvor du bor og begynder automatisk at rydde dit fortov. 

Kan bruges på alle årstider!

Nu tænker du sikkert. "Det sner så sjældent i Danmark, at det ikke kan betale sig at have en robot til at gøre det."

Men Kobi er ikke kun din ven, når det sner. Forår og sommer fungerer den som en græsslåningsrobot, og til efteråret kan den også bruges som løvblæser til alle de løse blade, der samler sig i din have.

Den er dog ikke helt billig. Slet ikke. Prisen ligger lige nu på 4000 dollars, hvilket svarer til godt 28.000 kroner. Så der kan alligevel ansættes en hel del hjælp til haven for de penge.

Se Kobi i aktion i videoen herunder:

ANNONCE
Del

Seneste nyt