Magasinet M!

Zlatan gør det igen med vild hilsen til King James

Legenden gør det igen.

Husker du, da Zlatan Ibrahimvic tidligere i år bød sig selv velkommen i Los Angeles med store billboards og helsidesannoncer i LA-pressen. Nu har den svenske fodboldstjerne gjort det igen.

Forleden blev basketball-stjernen LeBron James’ skifte fra Cleveland Cavaliers til Los Angeles Lakers nemlig annonceret. Et opsigtsvækkende og historisk skifte i en sport, hvor netop LeBron James’ i disse år omtales som den største siden Michael Jordan. LeBron kan da også se frem til at tjene godt en milliard kroner over de næste fire år, hvor kontrakten løber.

Men, tilbage til Ibrahimovic, der for ikke så længe siden selv rykkede til ”The City of Angels” og fodboldklubben Galaxy. Dengang gjorde Zlatan det under overskriften ”Zlatan welcomes Los Angeles”, og samme jargon er nu tilbage på svenskerens Twitter-profil.

Under overskriften ”Now LA has a God and a King!” har Zlatan nemlig postet et billede af sig selv og LeBron James. Sidstnævnte er kendt som ”King James” – og kalder sig selv for det på Twitter – hvorfor Zlatan altså lige får udnævnt sig selv til Gud med et enkelt tweet.

Han fortsætter i øvrigt ufortrødent som en anden bykonge med ordene ”Zlatan welcomes KingJames”.

Man må altså endnu en gang bare sige, at den svenske angriber formår at løbe med overskrifterne. Tidligere i år var han i vælten med sine udtalelser om, at et VM ikke ville være et VM uden ham, samtidig med at han blev annonceret som frontfigur og partner i Bethard.com, der er et stort spilleselskab med rødder i Malmö. Dette fik sagen om en udelukkelse af ham til at rulle.

Og så er der jo lige alle de nærmest legendariske udtalelser og guldkorn fra pressemøder, hvor Zlatan bare har været ja, Zlatan. De 10 af de bedste, som et svensk medie har udvalgt her.

ANNONCE
Del

Seneste nyt