Magasinet M!

Zlatan scorer mål nummer 500 - og åbner bookmaker i Danmark

Zlatan Ibrahimovic har travlt i disse dage. Forleden scorede han mål nummer 500 i karrieren – naturligvis med en spektakulær scoring. Samtidig er den svenske målkonges egen bookmaker, Bethard, netop åbnet i Danmark.

Tidligere i år annoncerede Bethard.com, at de havde fået licens i Storbritannien foruden deres europæiske spillicens. I samme åndedrag gjorde de det klart, at de snart ville indtage flere lokale markeder med nationale spillelicenser. 

Det fik rygterne om en entre i Danmark til at svirre. De rygter er nu blevet til virkelig, da Bethard tidligere i september slog dørene op for danske spillere. 

Samtidig er Mr. Green, der har tilbudt online casino til danske spillere siden er foråret, netop gået live med deres sportsbook. Der er med andre ord pludselig to nye bookmakere tilgængelige i Danmark, og med den strøm vi har set med ”nordiske” spilleselskaber entrere Danmark, tør man måske håbe på Coolbet, Comeon, Rizk eller en helt fjerde udbyder også kigger ”vores” vej og gør spiludvalget endnu større.

Spændende bliver det i hvert fald at se, hvornår og om vi kan se Zlatan i reklamer på dansk TV, nu han både er reklamefremstød og ejer en del af selskabet.

ANNONCE
Del
Om forfatteren
M! M!

Følg på:
Facebook
Instagram

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt