Magasinet M!

15 vilde actionbrag vi glæder os til i 2017

Superhelte, sci-fi-horror og masser af tju-bang. Vi ser frem imod de allerstørste actionfilm, der får premiere i år.

Logan

Premiere: 2. marts

Med: Hugh Jackman, Boyd Holbrook, Patrick Stewart med flere

Derfor skal du se den: Hugh Jackman er tilbage som Wolverine. James Mangold står endnu engang bag, som han gjorde med den succesfulde The Wolverine fra 2013, og i Logan skal en aldrende Logan/Wolverine sammen med Charles Xavier beskytte en ung, kvindelig klon af Wolverine fra en ond organisation, der ledes af Nathanial Essex. Egentlig skulle Logan være Jackmans sidste film som den menneskelige jærv, men rygterne går på, at Wolverine måske gæster Deadpool 2, der får premiere i 2018. Det krydser vi selvfølgelig fingre for.

ANNONCE

Kong: Skull Island

Premiere: 9. marts

Med: Samuel L. Jackson, Brie Larson, Tom Hiddleston med flere

Derfor skal du se den: Efter at have set traileren til Kong: Skull Island, kan vi kun konkludere en ting: Aldrig har en abe set større ud. Filmen er et reboot af King Kong-franchisen, men fortæller en noget anden historie end den oprindelige King Kong-film. I 70'erne sendes et ekspeditions-hold ud på en ubeboet ø i Stillehavet - intetanende om de farer, der lurer i den tæt-bevoksede jungle.

ANNONCE

Ghost in the Shell

Premiere: 30. marts

Med: Scarlett Johansson, Michael Pitt, Pilou Asbæk med flere

Derfor skal du se den: Den klassiske manga-film bliver nu lavet til rigtig spillefilm, når Rupert Sanders' (Snow White and the Huntsman) Ghost in the Shell får premiere med Scarlett i den bærende rolle som politi-cyborg. Det er svært at sige, hvad vi skal forvente, men det bliver uden tvivl en spektakulær film rent visuelt at dømme ud fra traileren.

ANNONCE

Power Rangers

Premiere: 6. april

Med: Bryan Cranston, Elizabeth Banks, Bill Hader med flere

Derfor skal du se den: En helt uprøvet instruktør, Dean Israelite, skal forsøge at reboote dine barndomshelte i Power Rangers med succes. Han har i hvert fald samlet et supercast med Cranston som rangernes mentor, Zordon. I rollerne som heltene ses et kuld af nye skuespillere, mens det mest spændende bliver, hvordan Israelite vil forny det uomtvistelige 90'er-vibe, der hviler over Power Rangers.

ANNONCE

The Fate of the Furious

Premiere: 13. april

Med: Charlize Theron, Dwayne Johnson, Scott Eastwood med flere

Derfor skal du se den: Well, der er vel ikke så meget at diskutere. Når en ny film i Fast & Furious-franchisen har premiere, er der dømt "watch"-pligt. Også selvom det er uden Paul Walker. Den seneste var i hvert fald møgfed.

ANNONCE

Guardians of the Galaxy Vol. 2

Premiere: 4. maj

Med: Chris Pratt, Zoe Saldana, Bradley Cooper med flere

Derfor skal du se den: Yes! Star-Lord og co. er tilbage, når den anden Guardians of the Galaxy-film får premiere til maj. Heri fortsætter det akavede team deres eventyr, mens Star-Lord - eller Peter Quill, som han hedder - kommer tættere på sandheden om, hvor han stammer fra. Der bliver uden tvivl 1000 procent underholdning for alle pengene.

ANNONCE

Alien: Covenant

Premiere: 18. maj

Med: Michael Fassbender, Noomie Rapace, James Franco med flere

Derfor skal du se den: Ridley Scott er tilbage i Alien-universet, men hvad kan vi forvente af en mand, der fejlede totalt med Alien-forløberen Prometheus i 2012, på trods af at den indspillede for $400 millioner på verdensplan? Vi ved det ikke, men forhåbentlig får vi nogle flere svar, end hvad Prometheus gav, når Alien: Covenant fortsætter, hvor Prometheus slap. Og ja, traileren ser i hvert fald enormt dyster ud.

ANNONCE

Wonder Woman

Premiere: 1. juni

Med: Gal Gadot, Robin Wright, Chris Pine med flere

Derfor skal du se den: Du så hende i den miserable Batman v Superman: Dawn of Justice, men endelig får hun sin egen film. Wonder Woman med sprøde Gal Gadot i hovedrollen er fortællingen om en Amazon-prinsesse, der forlader sit hjem på en ø for at udforske verden udenfor. En verden, hvori hun bliver en af de største helte overhovedet. Wonder Woman får premiere nogle måneder før en anden vigtig DC-film, vi virkelig ser frem til, og som du kan se længere nede på listen. 

ANNONCE

Spider-Man: Homecoming

Premiere: 6. juli

Med: Tom Holland, Donald Glover, Marisa Tomei med flere

Derfor skal du se den: Endnu et Spider-Man-reboot? Tja, hvorfor ikke? Tom Holland beviste i hvert fald i den seneste Captain America-film, at han er den fødte Peter Parker. Indtil videre er to nye Spider-Man-film annonceret, og i år får den første premiere. Homecoming vil tage dig med tilbage til Parkers high school-dage, og på rollelisten er både Michael Keaton som superskurken The Vulture, Robert Downey Jr. som Tony Stark og Jon Favreau som Happy Hogan. Men det bliver uden tvivl Tom Hollands show.

ANNONCE

War for the Planet of the Apes

Premiere: 13. juli

Med: Judy Greer, Woody Harrelson, Andy Serkis med flere

Derfor skal du se den: Rebootet af Planet of the Apes-franchisen har indtil videre været en stor succes. I War for the Planet of the Apes er samfundet mellem menneskerne og aberne splittet, så filmen ligner én stor krigsfilm, der vil efterlade San Francisco i ruiner. Der bør i hvert fald være noget brutalt i vente, når abelederen Caesar forsøger at overtage verdensherredømmet. 

ANNONCE

Dunkirk

Premiere: 20. juli

Med: Tom Hardy, Cillian Murphy, Mark Rylance med flere

Derfor skal du se den: For første gang har Christopher Nolan kigget i historiebøgerne og lavet film baseret på virkelige hændelser. Dunkirk er historien om de allierede soldater fra Belgien, Storbritannien og Frankrig, der i 1940 blev omringet af nazisterne ved strandene og havnen i Dunkirk, Frankrig. Undertegnede hører til de, der ikke har været vanvittigt begejstret for Nolans seneste film, men forhåbentligt bliver det ikke tilfældet her.

ANNONCE

The Dark Tower

Premiere: 27. juli

Med: Katheryn Winnick, Matthew McConaughey, Idris Elba med flere

Derfor skal du se den: Det er selvfølgelig helt umuligt at omsætte mere end 4.000 sider til én spillefilm. Og det er da heller ikke det, danske Nikolaj Arcel (Kongekabale) har gjort her. I stedet skulle The Dark Tower mere være et nyt take på Stephen Kings episke bog-serie, han skrev over et spænd på 22 år (1982-2004) fordelt på syv bøger. Altså en sequel til den sidste bog, men med elementer fra Kings første bog, The Gunslinger. Du kan efter alt at dømme forvente en omgang sci-fi-western-horror, når 11-årige Jake Chambers (Tom Taylor) ved et uheld opdager en ny dimension og teamer op med revolvermanden Roland Deschain (Elba) for at finde 'the dark tower', før 'the man in black' (McConaughey) kan nå at stoppe dem. En ting, der i så fald vil betyde Jakes dimensions endelige ødelæggelse. Nøj, vi håber, detbliver godt!

ANNONCE
The Dark Tower promo picture - 15 vilde actionbrag vi glæder os til i 2017 The Dark Tower promo picture

Thor: Ragnarok

Premiere: 2. november

Med: Chris Hemsworth, Benedict Cumberbatch, Tom Hiddleston med flere

Derfor skal du se den: Det, vi ved om den kommende Thor-film, er, at det bliver ét stort superhelte-showdown, når Thor må battle Hulk i en vaskeægte gladiator-kamp og redde sit folk fra den ubarmhjertige Hela. Udover Hulk får du også Doctor Strange at se. Forhåbentlig kan den tredje film i Thor-serien få os til at glemme, at den seneste ikke var noget at råbe hurra for. 

ANNONCE

Justice League

Premiere: 16. november

Med: Amy Adams, Ben Affleck, Gal Gadot med flere

Derfor skal du se den: Større bliver det ikke. For efter Marvels succes med Avengers-serien er der grund til at tro, at DCs Justice League måske bliver et af de største superheltebrag nogensinde. Heri får du fornøjelsen af både Wonder Woman (der som skrevet tidligere også kan ses i sin egen film tidligere på året), Batman (Ben Affleck), Aquaman (Arthur Curry), Superman (Henry Cavill), The Flash (Ezra Miller) og selvfølgelig superskurken Lex Luthor (Jesse Eisenberg). Så må vi bare håbe, at instruktør Zack Snyder kan genvinde noget af fordums styrke efter sin seneste Batman v Superman-misere.

ANNONCE

Star Wars: Episode VIII

Premiere: 14. december

Med: Daisy Ridley, Adam Driver, Mark Hamill med flere

Derfor skal du se den: Behøver vi virkelig at skrive noget her? Star Wars: The Force Awakens var en af 2015s bedste film, og vi har selvfølgelig samme forventninger til den kommende episode i den nye trilogi, selvom Rian Johnson (Looper) har overtaget instruktørsædet efter J.J. Abrams.

ANNONCE
15 vilde actionbrag vi glæder os til i 2017
Del

Seneste nyt