Magasinet M!

Aston Martin lancerer et nyt bæst af en V12 motor der formentlig skal være hjertet i den nye Vanquish

I en verden af elbiler brænder Aston Martin videre i benzindampe

Helt personligt har jeg ikke de der store for/imod tanker i forhold til hvad der driver mit køretøj frem, og mens jeg sagtens kan se komforten og tiltrækningen ved elbiler, er det altså også skønt bare at se en veltrimmet mekanisk motor spille op til leg. 

Og mens den ene fabrikant efter den anden annoncerer nye ambitiøse klimamål og udfasning af biler med brændstofmotorer, er der andre der laver helt anderledes armbevægelser. 

En af dem er Aston Martin. 

Luksus-bilmærket har netop annonceret, at de er klar med en spritny V12-motor, der løftes ind med ord som "klasseledende" og frygtløs. 

ANNONCE
Ny Aston Martin V12
?si=XjaABq2NXNSVfuvT

Den nye Aston Martin V12-motor har fået sin egen debut-film, og den heftige motor leverer intet ringere end 835 hestekræfter og et drejningsmoment på 1000 Nm - tal der selvfølgelig nok skal kunne løftes yderligere, når tunere på et tidspunkt får mulighed for at sætte deres beskidte fingre i den. 

Hos Aston Martin teaser fortæller man, at den nye motor får sin første rolle i mærkets nye flagskibsmodel, der hvis man læser lidt ind i den afsluttende linje i pressemeddelelsen: "All will be vanquished", højst sandsynligt er næste generation af førsteelskeren Aston Martin Vanquish, der lyder til at blive afsløret senere i 2024. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt