Magasinet M!

5 fantastiske kropsdele

Fra mave og ansigt til ben og barm. Vi har kåret årets smukkeste kvindelige kropsdele.

5 fantastiske kropsdele
Ben: Adriana Karembeu
Hun er blevet kaldt kvinden med verdens længste ben. Desværre har vi ikke selv haft mulighed for at måle efter, men de ser unægteligt rigtig lange ud - i hvert fald lange nok til at hun kan få vores stemme i kampen om verdens mest sexede ben. 
5 fantastiske kropsdele
Ansigt: Anglina Jolie
Det er svært at sige helt præcist, hvorfor Angelina Jolies ansigt er noget nær perfekt. Måske er det øjnene, hvor man bliver suget ind som et af universets sorte huller. Måske er det kindbenene eller læberne, eller måske er det bare ... det hele. Brad Pitt har det simpelthen for godt.
ANNONCE
5 fantastiske kropsdele
Mave: Danica Patrick
"Hvem?" siger du nok, og det kan vi såmænd godt forstå, hvis du ikke følger med i motorsport. Til dagligt er frøken Patrick nemlig spændt fast i en Indy-car, der svarer til en Formel 1-racer, og flyver af sted over asfalten på alverdens baner. Sidste år blev hun den første kvinde, der nogensinde har vundet et Indycar-løb, og i øjeblikket går der rygter om, at hun er på vej til at blive den første kvindelige kører i Formel 1.  
ANNONCE
5 fantastiske kropsdele
Bagdel: Vida Guerra
Siden cubanskfødte Vida Guerra i 2002 var på forsiden af FHM, har mandemagasiner fra hele verden hevet og flået i den stakkels pige for at få hende på forsiden. Derudover har hun optrådt i musikvideor fra navne som Kanye West, Nelly og R. Kelly - blandt andet i videoen til nummeret Shake Ya Tailfeather. Og sikke en tailfeather ... 
ANNONCE
5 fantastiske kropsdele
Barm: Keeley Hazell
I Danmark har vi side 9-pigen - i England har man en Page 3-girl. Og her har 23-årige Keeley Hazell følt sig rigtig godt tilpas, siden hun i 2004 optrådte der første gang - og i øvrigt blev kåret til årets Page 3-girl. Og så lige et par svar på nogle spørgsmål, du sikkert er ved at brænde inde med: 32E og ja - de er ægte. Så fik vi det på plads.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce