Magasinet M!

5 fede smartphones

Vi har testet de fem sejeste smartphones på markedet.

5 fede smartphones
Fik du ikke det, du ønskede dig til jul? Så byt skidtet til en smartphone - din nye bedste ven. Og hvis du er i tvivl om, hvilken model du skal vælge, er vi gået i forvejen og har testet de 5 bedste på markedet. Læs med på de næste sider.
5 fede smartphones
Nokia N97

Godt: Hvis du tidligere har brugt Nokias Symbian-styresystem, er der ingen overraskelser i N97. Du får et system, der er lige til at gå til, og finnerne er også med på moden med deres Ovi Store, hvor du kan hente programmer præcis som i Apples App Store. Du får 32 GB intern hukommelse, og et kamera på 5 megapixel, der faktisk tager geniale billeder.

Skidt: Nokias topmodeller har altid været buttede, og N97 sender også badevægten på overarbejde. N97 er desuden lidt kedelig, og Nokia halter noget efter Apple og HTC. 

Pris: Set til 3.565 kr. u/abonnement

 

ANNONCE
5 fede smartphones
IPhone 3gs

Godt: 3. generation af iPhone er, som de to første burde have været. Designet er stadig totalt gennemført, og telefonen slår alle de andre i hastigheden på nettet, og når du cruiser gennem menuerne.

Skidt: Blærerøvs-værdien forsvinder lidt, når alle de andre også køber én. Og selv om der nu er autofokus, så er kameraets 3,2-megapixel stadig lavere, end politiet tillader.

Pris: Set til 6.735 kr. u/abonnement

 

ANNONCE
5 fede smartphones
Sony Ericsson Satio

Godt: Kameraet i Satio hele 12,1-megapixel, og med xenon-blitzen tager telefonen fantastiske billeder selv i dårligt lys. Menuerne er simple, og forsiden er opbygget af fem startskærme, der er lette at bladre igennem. Mobilen er utroligt godt skruet sammen, så du undgår raslen fra løse dele, og den kan også sagtens overleve et par ture på asfalten.

Skidt: Satio har sat sig mellem to stole - den kan ikke rigtigt finde ud af, om den vil være en gedigen mobil eller et genialt kamera. Derfor ender den med at gøre begge ting halvt. Vi savner også et 3,5 mm-stik til vores egne hørebøffer, for de medfølgende minder om noget, du kan købe i Tiger.

Pris: Set til 4.240 kr. u/abonnement

 

ANNONCE
5 fede smartphones
HTC Hero

Godt: Det geniale ved Hero er open source Android-styresystemet, der er åbent for alle programmer. Du kan bladre gennem de syv startskærme, som du kan pimpe præcis, som du vil, og det er virkelig overskueligt og gennemtænkt. Det lille knæk nederst på mobilen gør desuden, at den ligger behageligt i hånden.

Skidt: Menuerne reagerer desværre lidt for langsomt, og det bliver frustrerende i længden. Desuden er medieafspilleren kringlet at komme igennem, men i betragtning af, at den koster det halve af en iPhone, får du virkelig lir for skillingerne.

Pris: Set til 3.309 kr. u/abonnement

ANNONCE
5 fede smartphones
Samsung Jét

Godt: Samsung leverer testens letteste mobil med den mindste skærm, men billeder og film står alligevel knivskarpt på grund af den enorme opløsning på 480 x 800 pixel. Menuerne reagerer lynhurtigt, og du kan tilføje et hav af programmer til at lette din hverdag. Den indbyggede hukommelse er på 2 GB, men kan udvides til 32 GB med SD-kort.

Skidt: Overfladebelægningen er desværre i plastik, og i et par svedige hænder føles Jét som at jonglere med et stykke sæbe. Touchfladen er dog det største problem, fordi man konstant kommer til at ramme forkert - og sms-skrivning er lige så svært, som det er for en epileptiker at vinde et spil mikado.

Pris: Set til 2.725 kr. u/abonnement

 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE