Magasinet M!

5 fede spil redaktionen ser frem til

Spilmessen E3 er netop overstået. Her er de 5 spil, vi bare må eje...

Gears of War 3

mmm.dk - 5 fede spil redaktionen ser frem til mmm.dk

Platform: Xbox 360 Udgivelsesdato: april 2011

 

Vi blev blæst omkuld, da microsoft lancerede det første Gears Of War-spil til Xbox 360 tilbage i 2006. Angiveligt skulle Sonys Playstation 3 være muskelbundet af de to giganter, men med Gears Of War beviste Xbox 360, at den formår at levere grafik og lynhurtig action i en klasse, vi hidtil ikke havde set før. Med Gears Of War 3 ser det ud til, at producenten, Epic Games, endnu en gang sætter niveauet for shoot 'em-spil. Det mest ventede spil set med M!s øjne.

Læs anmeldelsen af årets hidtil fedeste bilspil her:

ANNONCE

 

Rage

mmm.dk - 5 fede spil redaktionen ser frem til mmm.dk

Platform: PC, Playstation 3, Xbox 360 Udgivelsesdato: 2011

 

Udgiverne bag de efterhånden legendariske spil Wolfenstein og Quake står også bag Rage, som er et halvt shoot 'em-up, halvt bilspil. Det lyder måske skørt og forvirrende, men efter at have set nedenstående trailer, kan man roligt glæde sig til dette spil.

 

http://www.youtube.com/watch#!v=qd0RtabEah4&feature=fvw

 

Assassin's creed: Brotherhood

ANNONCE
mmm.dk - 5 fede spil redaktionen ser frem til mmm.dk

Platform: PC, Xbox 360, PS3 Udgivelsesdato: marts 2011

 

Tredje spil i rækken om snigmorderen Ezio har fået undertitlen Brotherhood, og tager fat, hvor 2'erne slap. Denne gang bliver Ezios onkel myrdet af en ond tempel-orden. Derfor drager vores helt til Rom for at ondulere hele banden (Altså slå dem ihjel, ikke...). Glæd dig til endnu en et fantastisk og storslået eventyr, hvor stort set alt er muligt.

 

ANNONCE

 

Killzone 3

mmm.dk - 5 fede spil redaktionen ser frem til mmm.dk

 

Platform: Playstation 3 Udgivelsesdato: februar 2011

 

Killzone 2 sparkede røv. 3'eren kommer til at sparke endnu hårdere røv - og så i 3D. Du spiller stadig elitesoldaten Sev fra den Interplanetariske Strategiske Alliance, der pløkker onde nazi-lignende væsner i Helghast-emperiet. Efter at have set nedensående video - mange gange - synes vi pludselig, at der er meget lang tid til februar.

 

ANNONCE

Gran Turismo 5

mmm.dk - 5 fede spil redaktionen ser frem til mmm.dk

Platform: PS3 Udgivelsesdato: november 2010

 

Det er på ingen måde en overdrivelse at kalde Gran Turismo 5 verdens mest ventede bilspil. Og 2010 bliver året, hvor du kan få fingrene i spillet. Du har mulighed for at køre over 1000 forskellige biler på 20 udfordrende baner. Hvis du har investeret i en ny 3D-fladskærm, venter der dig en oplevelse ud over det sædvanlige, da Gran Turismo 5 kan spilles i 3D.

Se hvad Gran Turismo skal op imod her:

 

ANNONCE

 

 

 

Del

Seneste nyt

Annonce