Magasinet M!

5 fede tv-serier

Se hvilke tv-serier, du skal se i 2011...

 

Terra Nova

 

mmm.dk - 5 fede tv-serier mmm.dk

Welcome to Jurassic Park!

I år 2149 har Moder Jord det rent ud sagt ad helvede til. Derfor rejser familien Shannon 85 millioner år tilbage i tiden for at genstarte en ny civilisation i kolonien Terra Nova. Selveste Steven Spielberg er Executive Producer på sci-fi-serien, der kunne gå hen og blive et super fedt kryds mellem Jurassic Park og Lost. Bedømt ud fra traileren må vi indrømme, at vi glæder os ustyrligt meget.  

ANNONCE

 

 

 

Walking Dead

 

mmm.dk - 5 fede tv-serier mmm.dk

"Fuck, en nederen blind-date", tænkte Sonny.

 

Vi har set sæson 1 af Walking Dead. Og det eneste negative, der er at sige om den serie, er, at der kun er 6 afsnit. Walking Dead er nemlig noget af det fedeste og mest velproducerede tv, der er lige nu. Serien bygger på tegneserien af samme navn og er spækket med fede karakterer, spænding og masser af zombie-action.

ANNONCE

 

Alcatraz

 

mmm.dk - 5 fede tv-serier mmm.dk

Hey! Jer fra billede 1: Det er MIG, der har været med i Jurassic Park...

 

Producer J.J. Abrams navn er efterhånden blevet synonym med nervepirrende spænding og mystik i verdensklasse. Alcatraz ser ikke ud til at være en undtagelse. Efter successerien Lost kan vi kun forestille os, at Abrams har fået frie tøjler, hvad angår kreativitet. Og omdrejningspunktet i serien lyder da også meget interessant: Fangerne på Alcatraz forsvinder pludseligt i 1963 for at dukke op næsten 50 år senere i nutiden.

ANNONCE

 

 

 

Falling Skies

 

mmm.dk - 5 fede tv-serier mmm.dk

What up, homies. Er det her, der er hipster-fest?

 

Tænk på hvilket kvalitetstempel det (forhåbentligt) er, at Steven Spielberg er Executive Producer på Terra Nova. I den kommende alien-tv-serie Falling Skies er han Producer. Ikke noget Executive her. Og et kort blik på traileren tyder da også på, at der er blevet fyret gevaldigt mange penge af på denne serie. Faktisk kunne der ligeså godt være tale om en blockbuster spillefilm. Så lækkert ser det ud.

ANNONCE

 

 

 

 

Grimm

 

mmm.dk - 5 fede tv-serier mmm.dk

For sidste gang Arne: Jeg gider IKKE snave...

 

Tilpas underligt til at det kunne blive fedt. Brødrene Grimms eventyr er ikke baseret på fiktion men fakta. Og seriens hovedperson er en af de sidste efterkommere af slægten Grimm. Det betyder, at han ser visse menneskers sande 'jeg'. Og det er ikke altid et kønt syn. Tjek traileren her: 

ANNONCE

 

 

 

 

 

 

 

 

Del

Seneste nyt