Magasinet M!

7 hotte lærerinder som ikke kunne holde fingrene fra eleverne

Lærere er til for at modne børn og unge til livet som voksne. Men nogle lærere giver lidt for meget "privatundervisning".

7 hotte lærerinder som ikke kunne holde fingrene fra eleverne
7. Heather Daughdrill

Pæne Heather var lærer på en kristen skolelejr(!) i 2011, hvor hun rendte på en lidt for charmerende 13-årig dreng. I fem måneder hentede hun ham ofte fra skole og tog ham med hjem, hvor hun havde sex med sit offer. Selvfølgelig blev sagen opdaget, og lærerinden fik en syndflod af sigtelser imod sig, hvor hun kunne få op til 10 års fængsel. Hun endte dog med at erklære sig skyldig og slap med 1 års fængsel, men vil i de næste 15 år være en registreret sexforbryder. En del af beviserne mod hende, var blandt nogle meget lumre beskeder, som hun havde sendt til knægten, skriver American Press.

ANNONCE
7 hotte lærerinder som ikke kunne holde fingrene fra eleverne
6. Amy Northcutt

Historielæreren Amy var stor tilhænger af sex med flere aktører. Det blev klart, da hun prøvede at forføre en af sine kvindelige elever på 16 år. Planen var at arrangere en svedig, men moralsk forkastlelig trekant med elev, lærer og lærerindens mand - som også var lærer. Uheldigvis var deres taktik at sende adskillige nøgenbilleder og andet smuds til pigens telefon i 2008, hvilket jo ret nemt kan blive opdaget.

Pigens mor var da også opmærksom, og meldte parret til politiet som ret hurtigt krøb til korset. De slab med nogle måneders fængsel, men et slemt prædikat som sexforbryder vil pryde dem i mange år.

ANNONCE
7 hotte lærerinder som ikke kunne holde fingrene fra eleverne
5. Carrie McCandless

I 2006 var 29-årige Carrie lærer og cheerleader-træner på en high school i Denver i USA. På en vandretur med en flok elever, hvor Carrie var anfører, endte de alle sammen i en hytte, hvor de skulle overnatte. En af eleverne var 17-årige Tommy Clay, som krøb ind til sin lærer i nattens mørke og startede en led omgang tørknepning og helikopsnaveri - imens resten af hytten lyttede med. 

Der gik selvfølgelig ikke længe, før resten af skolen fik nys om affæren, som kostede Carrie jobbet og en spjældetur på 45 dage, samt titlen som sexforbryder. 

ANNONCE
7 hotte lærerinder som ikke kunne holde fingrene fra eleverne
4. Debra Lafave

23-årige Debra var i 2004 nygift og nybagt lærerinde. Det holdte hende dog ikke tilbage fra at knalde en elev flere gange - bl.a. i klasselokalet og i hendes bil. Som mange af de andre sager, så blev det selvfølgelig opdaget og pæne Debra stod til 30 års fængsel, fortæller NY Daily News.

Men fordi hendes "offer" ville undgå en retssag og Debra erklærede sig skyldig, så slap hun for fængsel, men skulle være på prøvetid i 15 år og registrere sig som - jep, du gættede det - en sexforbryder. 

Sagen blev i øvrigt særlig kendt, da hendes advokat, i et desperat forsøg på at holde sin klient ude af fængslet, sagde: "at sætte en smuk ung kvinde i det hul, er som at smide råt kød ud til løverne".

ANNONCE
7 hotte lærerinder som ikke kunne holde fingrene fra eleverne
3. Caroline Berriman

30-årige Caroline underviste på en stor folkeskole i Manchester i England, hvor hun sidste år fik øje på en 15-årig dreng i klassen. Langsomt, men sikkert, fik hun kontakt med drengen, som kom på besøg og forholdet udviklede sig seksuelt i sådan en grad, at parret havde sex omkring 80 gange på 3-4 måneder, skriver Daily Mail.

Igen, så blev affæren opdaget, og Caroline erkendte sig skyldig for at undgå fængsel. Den gik også i første omgang, men efter drengen fortalte om oplevelsen til flere medier og hvordan det havde påvirket ham negativt, så rev retten den betingede dom tilbage og rykkede Caroline ind på Hotel Gitterly i to år.

ANNONCE
7 hotte lærerinder som ikke kunne holde fingrene fra eleverne
2. Hope Jacoby

24-årige Hope var i 2009 gymnastiklærer på en high school i Californien. Her kastede hun sit våde blik på en 16-årige elev, og parret indledte et forhold som primært bestod af sex. 

Da forholdet blev opdaget, så var dommeren mild mod Hope, da knægten, som hun pulede, var ret begejstret for oplevelserne Han kunne altså slet ikke få nok af bollerierne, som primært foregik i Hopes bil og hjem.

Hun slap med tre år prøvetid og 240 timers samfundstjeneste, da dommeren mente, at læreren ikke havde lavet et overgreb på eleven, som deltog frivilligt, skriver OC Weekly.

ANNONCE
7 hotte lærerinder som ikke kunne holde fingrene fra eleverne
1. Sarah Jones

Den labre cheerleader og lærer indledte i 2012 et forhold med den ti år yngre elev Cody York i Cincinnati i USA. Hun var 27 år på det tidspunkt. 

Sagen tog dog et twist, da parret erklærede, at de var blevet forelskede og ville gifte sig - hvilket betød, at Sarah lod sig skille fra sin daværende mand. 

Hun erkendte sig også skyldig og slap for spjældetid. Men hun må aldrig undervise igen. 

I dag er parret rent faktisk sammen og forlovet.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce